Penaltıya Fransız kaldı!

Beşiktaş, Stoke'a tartışmalı bir penaltıyla kaybetti. Teknik direktör Carvalhal, öfke kustu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2011 Güncelleme 30 Eylül 2011, 01:28
Penaltıya Fransız kaldı!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde İngiltere'de Stoke City ile yaptığı maça Fransız hakem Antony Gautier damga vurdu. Karşılaşmanın 77. dakikasında Çek savunmacı Sivok'un Stoke City'li Crouch'a yaptığı müdahalede takdir hakkını evsahibinden yana kullanan Fransız, beyaz noktayı gösterdi. Meşin yuvarlağın başına geçen Walters topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Fransız hakemin bu kararı uzun süre tartışmalara neden olurken olan adeta Siyah-Beyazlılar'ın galibiyetine oldu.

İNGİLİZLER'E 7. YENİLGİ
Beşiktaş, Avrupa kupalarında İngiliz takımları ile 13. kez karşılaşırken 7. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş, daha önceki 12 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik 6 da yenilgi almıştı. Siyah-Beyazlılar, bu sezon 4 maç aradan sonra yenilgiyle tanışmış oldu.

CARVALHAL, GAUTIER'E YÜKLENDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal da maç sonrası yaptığı açıklamada maçın hakemi Gautier'e öfke kustu. Penaltı kararı konusunda herkesin kafasının karışık olduğunu belirten Portekizli çalıştırıcı, "Bazen hakemler hakkında konuşmak gerekiyor. Sahadaki 6 hakem Stoke City'li oyuncunun topa elle müdahalesini neden görmedi merak ediyorum. Ne yazık ki bu (dün) gece iyi oynayan kazanmadı" dedi. Carvalhal, gruptan çıkma şansları ile ilgili olaraksa, "Zor bir deplasmanda kaybettik. Takımımın oyunundan memnunum. Gruptan çıkma adına şansımız halen devam ediyor" diye konuştu.