Kupa bizim olacak

Başkan Şener, UEFA kabul etmeyeceği için düşmenin kalkması yönünde imza vermediklerini ifade etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2011 Güncelleme 30 Eylül 2011, 00:00
Kupa bizim olacak

İÇİNDEKİLER

A Haber'de Memleket Meselesi programına katılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, A Haber Genel Müdürü Erdoğan Aktaş'ın sorularını yanıtladı... Şampiyonlar Ligi'nde lider olmanın önemine değinen Şener, "Bu, Kasım-Aralık ayına kadar ülkenin gündeminde olacağımız anlamına gelir" diye konuştu.

YILDIRIM'LA ÇOK ESKİ ARKADAŞIM
Şener, Erdoğan Aktaş'ın, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yakın dostunuz olduğu için gereken tepkiyi göstermediğiniz yolunda eleştiriler var" sorusuna ise, "Yıldırım'ı gençlik yıllarından tanırım. Yakın dostluğumuz vardır. Ama iş hukuki boyuta geldiğinde kulübümün haklarını çok iyi korurum.
Vicdanım kulübün en uzun süre görev yapan başkanı olarak Trabzonspor'a hak ettiği kupasının verileceğini söylüyor" dedi.

KEŞKE FENER'İN CEZASI BİTSEYDİ
TFF'nin seyircisiz maçlarla ilgili yeni uygulamasının zamanlamasını eleştiren Trabzonspor Başkanı, "Kadınların ve çocukların maça alınması çok doğru bir karar. Fakat F.Bahçe'nin cezasının bitmesinin ardından bu uygulama başlamalıydı. Düşmenin kalkması için imza vermedik. Çünkü bunu UEFA asla kabul etmez" ifadesini kullandı.