Artık her maçta sahadayım

Trabzonspor'un gol makinası Burak Yılmaz bu sezon ceza ve sakatlık kotasını doldurduğunu söyledi. Yıldız futbolcu "Arkadaşlarımı fazlasıyla yalnız bıraktım. Bundan sonra her maçta sahada olacağım" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2011 Güncelleme 30 Eylül 2011, 00:00
Artık her maçta sahadayım

İÇİNDEKİLER

Karabükspor maçında attığı 3 golle Trabzonspor'u bu sezon ligde ilk kez galibiyetle tanıştıran Burak Yılmaz gelecek için iddialı konuştu... Athletic Bilbao maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan tecrübeli yıldız bunun üzüntüsünü hala yaşadığını belirterek, "Bu sezon ceza ve sakatlık kotamı doldurdum" dedi.

FUTBOLDA SAKATLIK VAR AMA...
Takım arkadaşlarını fazlasıyla yalnız bıraktığını söyleyen Burak, "Tabii ki futbolun içinde sakatlıklar her zaman var. Ama ben elimden geldiğince artık her maçta sahada olacağım" diye konuştu.

GEL ARTIK CSKA MAÇI!
Maçları tribünden izlemenin çok zor olduğunu da ifade eden Burak Yılmaz, "Avni Aker ' deki CSKA maçını iple çekiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde takım çok iyi gidiyor. İnanıyorum ki en kötü ihtimalle 2. olarak gruptan çıkarız" dedi.

ESKİŞEHİR MAÇI 19.00'A ALINDI
Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce pazar günü 15.00'te oynanacağı açıklanan Eskişehirspor-Trabzonspor maçını saat 19.00'a alındı. Öte yandan Bordo-Mavililer'de zorlu karşılaşmanın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor... Dünkü çalışmada sakatlıkları devam eden Piotr Brozek, Vittek ve Barış katılmadı.
1461 Trabzon ile oynanan hazırlık maçında başına darbe alan Sezer Badur da tedbir amaçlı olarak çalışmada yer almadı.