Kartal Ada'ya Guti İspanya'ya

Beşiktaş'ta teknik direktör Carvalhal tarafından Stoke City maçı kadrosuna da alınmayan Guti'nin İspanya'ya gitmesi kafa karıştırdı. "Guti ayrılıyor" yorumları ağırlık kazandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2011 Güncelleme 29 Eylül 2011, 00:22
Kartal Ada’ya Guti İspanya’ya

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta teknik direktör Carvalhal ile İspanyol yıldız Guti arasındaki gerginlik Stoke City maçı öncesi iyice su yüzüne çıktı. Portekizli çalıştırıcı tarafından Siyah-Beyazlılar'ın Avrupa Ligi'nde bugün deplasmanda yapacakları Stoke City maçının kadrosuna da alınmayan İspanyol, kulüpten izin alarak ülkesi İspanya'ya gitti.

EVDE İŞLERİM VAR
Sabah saatlerinde Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla başkent Madrid'e hareket eden İspanyol yıldız, "Evimde bazı işlerim var. Onları halletmem lazım. Onları hallettikten sonra Stoke City maçı için İngiltere'ye geçeceğim. Halen Beşiktaş'ın oyuncusuyum" dedi.

DOSTLARINA YAKINDI
İspanyol yıldızın, ülkesindeki yakın dostlarıyla yaptığı konuşmalara ilişkin detaylar ise tam tersi yönde. Dostlarına, Carvalhal'ın kendisini hiç ciddiye almadığını söylediği iddia edilen oyuncunun, "Geldiği günden bu yana neredeyse yüzüme bakmıyor. Takımın oyuncusu muyum, değil miyim artık ben de bilmiyorum. Sakatlığım düzeldi, ancak hala yedek bile olsa takımda yer alamıyorum. Hala futbol oynama arzum var. Başımın çaresine bakacağım" dediği ifade edildi.

FAVORİ LA GALAXY
İspanya'da menajeriyle görüşeceği öne sürülen Guti'nin İngiliz yıldız David Beckham'ın da formasını giydiği ABD ekibi Los Angeles Galaxy'den gelen teklifi değerlendirmek istediği ve menajerine yetki vereceği de sızan haberlerden.

35 GÜNDÜR FORMA GiYMEDi
Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Carvalhal tarafından kara listeye alınan Guti, tam 35 gündür formadan uzak. İspanyol yıldız, en son 25 Ağustos'taki Avrupa Ligi Play-Off'unda Alania deplasmanında oynadı.