Dedesine söz vermiş

Hamburg'da mücadele eden milli futbolcu Gökhan Töre, dedesine verdiği sözü tuttu...

Giriş Tarihi 29 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 29 Eylül 2011, 12:14
Dedesine söz vermiş

İÇİNDEKİLER

Almanya'nın Hamburger takımında forma giyen milli futbolcu Gökhan Töre (19), küçükken dedesinin kendisini her gün antrenmana götürdüğünü belirterek, dedesinin çok istediği için futbolcu olduğunu söyledi.

Töre, ''Hamburger Morgenpost'' ve ''Bild'' gazetelerine verdiği demecinde, ''Savri dedem öldüğünde ben 12 yaşındaydım. Beni her zaman futbola teşvik etti ve destekledi. Benim profesyonel futbolcu olarak Türk milli takımında oynamam onun hayaliydi. Ben de Türk Milli takımı için oynama konusunda dedeme söz vermiştim ve o vaadi yerine getirdim'' dedi.

Hamburg Elbchausee'de, Rabii adlı arkadaşıyle birlikte oturduğunu ve boş zamanlarını arkadaşları ve Cano adlı köpeğiyle geçirdiğini ifade eden Töre, Lionel Messi'yi kendisine örnek aldığını söyledi.
Töre, ''Sürekli olarak Messi'nin oynadığı maçları izleyerek, nerede, nasıl hamleler yaptığına dikkat ediyorum. Hamburger SV takımının daha fazla genç oyuncuları transfer etmesi benim için ideal bir şeydi. Genç oyuncular daha arzulu ve büyük bir hevesle oynuyorlar'' dedi.