Beyaz sayfa

Giyimine çok özen gösteren teknik direktör Fatih Giyimine çok özen gösteren teknik direktör Fatih Terim'in saflığın temizliğin ve istikrarın simgesi olduğu için maçlarda beyazı tercih ettiği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2011 Güncelleme 29 Eylül 2011, 00:20
Beyaz sayfa

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da 3. dönemini yaşayan Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, sadece saha içindeki futbol sitemleriyle değil giyim tarzıyla da çok konuşuluyor... İmparator Fatih Terim'in sezon başından beri lig maçlarında beyaz gömlek ve tişört giymesi "Acaba İmparator beyazı tercih ederek uğur mu yapıyor" sorusunu akıllara getirdi.. Tecrübeli teknik adamın TT Arena'da oynanan Liverpool maçı hariç diğer hazırlık maçlarında da beyazı tercih etmesi dikkat çekti..

BEYAZI SIK SIK GÖRECEKSİNİZ
Beyazı çok sevdiğini belirten dünyaca ünlü çalıştırıcı, "Beyaz renk bildiğiniz gibi sayflığın ve temizliğin simgesi. Ben de bu rengi çok seviyorum. Maçlarda tercih etmemde özel bir neden yok ama sık sık beni beyaz gömlem veya tişörtle göreceksiniz" diye konuştu.

TERİM'DEN KART UYARISI
Sezon başı olmasına rağmen sakat oyunculardan yana dertli olan Terim, oyuncularını kart görmemesi konusunda uyardı. Ankaragücü ile oynayacakları maç öncesinde oyuncularına uyarılarda bulunan Terim, "Sakatlar yeni yeni düzelmeye başladı. 10 günlük arada hepsi hazır olacak. Ama sakın kart görüp takımı eksik bırakmayın" diye konuştu.

İSTİKRARIN SİMGESİ BEYAZ!
İnsanların kişilikleri giyim tarzına da yansıyor.. Terim'in tercih ettiği beyaz renk ise saflığı, temizliği ve saflığı temsil eder. İstikrarı, devamlılığı ve masumiyeti simgeler. Ayrıca politikacıların beyazı tercih etmelerindeki en büyük sebep bunlardı.