Stoke yaptı yan gelip yattı

Perşembe günü UEFA'da Stoke City ile karşılaşacak olan Beşiktaş, defans ve kaleci Cenk'in çabalarıyla 3 puanı hanesine yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2011 Güncelleme 26 Eylül 2011, 01:53
Stoke yaptı yan gelip yattı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 4. haftasında sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u Simao Sabrosa'nın ilk yarıda attığı penaltı golüyle mağlup eden Beşiktaş 3 puanı hanesine yazsa da ortaya koyduğu futbolla pek tat vermedi. Siyah-Beyazlı ekip, özellikle 2. yarıda Antalyaspor'un yoğun baskısı altında büyük panik yaşadı. Beşiktaş'ta öne çıkan 2 isim kaleci Cenk ve savunma oyuncusu Egemen Korkmaz oldu. Bu durum bile Siyah-Beyazlı ekibin karşılaşmayı hangi şartlar altında kazandığını ortaya koyuyor.

ROTASYON ÇOK ETKİLEDİ
Beşiktaş'ın dünkü oyununda Carlos Carvalhal'in üst üste gelen maçların yorgunluğu ile birlikte perşembe günün UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz Stoke City ile oynanacak maçı da hesap ederek Bursa maçının 11'inden 7 futbolcuyu kesmesi de etkili oldu. Beşiktaşlı futbolcular hücumda organize olmakta zorlandı.

ANTALYA ÇOK ZORLUK ÇIKARDI!
Maçın ardından bir açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal sıkışık maç takvimi nedeniyle takımda yorgunluğun olduğunu ve takım olarak ritimlerini kaybettiklerini söyledi. Portekizli teknik adam sözlerine şöyle devam etti "Amacımız maça iyi başlamaktı. İlk yarıda maçı koparabilirdik. İkinci yarı Antalya ayaklanmaya başladı, pozisyonlar buldu. Bize zorluklar çıkardı. Cenk çok iyi bir karşılaşma çıkardı. Sonuç olarak bizim için zor bir galibiyetti. Ancak bahsettiğimiz konuların üzerine gelen galibiyet bizi çok mutlu etti."