En beğendiği Türk futbolcuyu açıkladı

İstanbul’a gelen Portekizli eski futbolcu Luis Figo, en beğendiği Türk futbolcuyu açıkladı...

Giriş Tarihi 22 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 22 Eylül 2011, 15:25
En beğendiği Türk futbolcuyu açıkladı

İÇİNDEKİLER

Bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak İstanbul'a gelen dünyaca ünlü Portekizli eski futbolcu Luis Figo, Atletico Madrid'de oynayan Arda Turan'ın en beğendiği Türk futbolcusu olduğunu söyledi.

İtalya'nın Inter Kulübü'nün yaz kampına gidecek yetenekli çocukları seçmek için İstanbul'da bulunan Luis Figo, Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde Multi Development Türkiye Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Hulusi Belgü, Multi Development Türkiye Genel Müdürü Luis Pereira ve Dream Football Koordinatörü Joao Guerra ile birlikte düzenlediği basın toplantısında projeyle ilgili bilgi verdi.

Aynı zamanda Inter Kulübü'nün Avrupa operasyonları elçisi görevini yürüten Figo, Türk takımlarının büyük işler başardığını ifade ederek, ''Türkiye Ligi oldukça kaliteli bir lig. Bireysel yetenekli oyuncuların çok fazla olduğunu söyleyebilirim. Avrupa kupalarında Türkiye Ligi'nden birçok takımla karşılaşma fırsatı buldum. Türkiye'deki ekipler büyük işler başarıyorlar, çünkü yetenekli oyunculara sahipler. Dünya futbolunda oldukça önemli bir yere sahip olduklarını düşünüyorum'' dedi.

Luis Figo, Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Inter karşısında aldığı galibiyete şaşırdığını ifade etti.