Seri s'on'u!

41 bin kadın taraftarının önünde sahaya çıkan Kanarya, Dia ile öne geçti. Fakat 49'da 10 kişi kalan Manisa Kadıköy'de tam 10 maçtır gol yemeyen Fener'i Ömer'le vurdu. Hakem 90+4'te Semih'in bariz golünü vermedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2011 Güncelleme 21 Eylül 2011, 02:51
Seri s’on’u!

İÇİNDEKİLER

Fener'e Manisa freni... Sezona 2'de 2 ile başlayan ve tam 9 maçtır kazanan Sarı-Lacivertliler, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı... TFF'nin yeni uygulaması sonrasında tam 41 bin kadın taraftarının desteğiyle sahaya çıkan Fenerbahçe beklenen futbolunu bir türlü sergileyemedi.

İLK POZİSYON GOL OLDU
Maça konsantre olmayı başaramayan Kanarya pozisyon üretmekte de zorlandı. Fakat 41. dakikada tribünlerin beklediği gol geldi. Caner'in şık pasında topla buluşan Dia, sert bir vuruşla İlker'i mağlup etti:
1-0.

ÖLÜ TOPRAĞI VARDI
Bu golle soyunma odasına önde giren Fenerbahçe, 2. yarıdaki futboluyla da tatmin etmedi. 49'da Nizamettin'in atılmasıyla Manisa'nın 10 kişi kalması da Sarı-Lacivertliler'i hareketlendiremedi. Kontra ataklarla etkili olmaya çalışan konuk ekip 66. dakikada Ömer Aysan'ın golüyle skora 1-1'lik eşitliği getirdi.
SEMİH'İN KAFASI DİREKTE PATLADI
Kalan dakikalarda maçı tek kaleye çeviren Fenerbahçe üst üste pozisyonlara girmeye başladı. 79'da Semih'in şutu direkte patlarken, baskı her geçen dakika daha da arttı. Son saniyede Semih topu ağlara gönderdi fakat hakemin yanlış ofsayt bayrağıyla Sarı-Lacivertliler 10 maç sonra puan kaybetti.

SERİLER BİR BİR BİTTİ
Son olarak 3 Nisan'da Bursaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, 5 Aralık 2010'daki Karabükspor maçından sonra da ilk kez Kadıköy'de gol yedi. Sarı-Lacivertliler, tam 10 maçtır üst üste kalesini gole kapatmıştı.