Burada kararı ben veririm!

Portekizli hoca, "Dünyanın en iyi takımı olmayabiliriz ama en iyi seyirci bizde. Önceki açıklamalarımda bazı yanlış anlamalar olmuş. Burada her kararı ben alırım" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2011 Güncelleme 20 Eylül 2011, 00:28
Burada kararı ben veririm!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Carvalhal, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Maçın neredeyse tüm kontrolü bizdeydi. Fakat elimizle rakibe şans verdik. Kazanmak için risk aldık.
Son dakikalarda 4 forvetle oynadık. Mustafa'nın oyuna girişi de çok etkili oldu" dedi.

OYUNCULARIMI SUÇLAMAM
Ligin ilk haftasında yenildikleri Eskişehirspor maçından sonra oyuncularını kesinlikle suçlamadığını ısrarla vurgulayan Carlos Carvalhal, "Tercümanın hatası değil. Kendisi ile bazen İspanyolca konuşuyorum ve yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Bu benim hatam. Sanki maçın kaybedilmesinin sorumlusunun Mustafa Pektemek olduğunun ilan edildiğini gördüm, bu kesinlikle doğru değil. Benim düşüncem o maçta Mustafa ya da bir başkası olur farketmez, bir tane daha ileri uç oyuncusunu oyuna alıp maçı galibiyete götürmek istiyordum. Bu benim koyacağım son noktadır bu olaya. Her şeyin sorumlusu benim ve burada kararları ben alıyorum" şeklinde konuştu.

KADROMUZ MÜTHİŞ AMA...
Oyuncularının performansının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Portekizli çalıştırıcı, "Bütün futbolcularımın performansından memnunum. Hepsi beni çok mutlu etti. Müthiş bir kadroya sahibiz ama herkesi aynı anda kadroya alamıyorum. Örnek vermek gerekirse Trabzonspor içinde aynı şeyler geçerli. İki takım da Avrupa ve lig maçlarının birbirine yakın tarihlerde oynaması nedeniyle güçlükler yaşayabiliyor" ifadelerini kullandı.