Bu 3 puan ilaç gibi geldi

G.Saray Teknik Direktörü Terim, "Elbette eksiklerimiz var. Halledilmesi gereken işler var. Ama en önemlisi bu ara 3 puanlara ihtiyaç var" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2011 Güncelleme 19 Eylül 2011, 00:49
Bu 3 puan ilaç gibi geldi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının Samsunspor'u 3-1 yendiği maçın ardından, 2. yarıda yedikleri golün şok etkisi oluşturduğunu ancak yine de maçı kazanmayı başardıklarını söyledi.

İNSAN ELBETTE ENDİŞELENİYOR...
Futbolun enteresan bir oyun olduğunu söyleyen Terim, "Futbolcularım ilk yarıda Samsunspor'un herhangi bir tehlikesini bizlere yaşatmadı. Ama skor 1-1'e geldi. Tabii böyle olunca insan endişeleniyor. Futbolda 2. golü yapamadığınız sürece oyun problem olur." diyerek sözlerini sürdürdü.

OYUNA GİRENLER GEREKLİ KATKIYI YAPTI
Kenardan gelen oyuncunun oyuna müdahale etmesinin önemli bir şey olduğunu söyleyen Terim, "Oyuna girenler katkıyı sağladılar. Sonradan oyuna giren herkes iyiydi" ifadesini kullandı.

İLK YARIDA SAHADA HER ŞEYİ YAPTIK
İlk yarıda sahada her şeyi yapan bir Galatasaray izlettiklerini söyleyen Terim, şöyle devam etti: "Seyircimize teşekkür ediyorum. Tribünlerin boşaldığı, az insanın maçlara gittiği şu zamanlarda stadı dolduruyorsa onlara teşekkür ederim. Takım daha iyi olacak inşallah. Bu ara 3 puanlara ihtiyaç var. "

FUTBOLCU GOLÜ YAŞAMALI!
"Çarşamba-Pazar futbolla dolu günlerimiz. Avrupa'da başarı hedefliyorsanız Çarşamba-Pazarlara hazır olmalıyız... Melo'nun sevincini izeyenler daha net gördü. Ben de yayından göreceğim. Ben futbolcunun golü yaşaması gerektiğini düşünüyorum. O da öyle düşünmüş ve hissetmiş."

GALİBİYETİMİZİN SIRRI KENDİMİZE İNANCIMIZ
Sarı-Kırmızılılar'la ilk maçına çıkan Riera, Samsun galibiyetini kendilerine olan inançlarına bağladı. Puan vereceklerini hiç düşünmediklerini belirten Riera, "İnandık, kazandık" diye konuştu.

MELO'NUN PİTBULL SEVİNCİ DİLLERDE
G.Saray'ın Samsun karşısındaki ilk golünü atan Melo, attığı müthiş golün yanı sıra ilginç gol sevinciyle de dikkat çekti. Melo, "Geldiğimde kendimi pitbull diye adlandırdım. Oğlum da beni pitbull diye çağırır. Böyle sevinmek istedim" dedi.

ARENA'DAN ÇIKIŞ YOK
2.yarıda yediği golle panikleyen Galatasaray, Elmander'le hayat buldu. Selçuk'un penaltı golü Arena'yı adeta bayram yerine çevirdi.