Şampiyon gibi

Zorlu G.Antep deplasmanından 3 puanla dönen Fenerbahçe, İstanbul'da meşalelerle ve "Şampiyon" tezahüratlarıyla karşılandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2011 Güncelleme 18 Eylül 2011, 00:00
Şampiyon gibi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 2. haftasında, deplasmanda, 1-0 geriye düştüğü Gaziantepspor karşısında 3-1 galip gelerek maç fazlasıyla liderliğe oturan Fenerbahçe, Gaziantep dönüşü Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, taraftarlarının "Şampiyon" tezahüratlarıyla karşılandı.

BÜYÜK COŞKU VARDI
Maçın ardından Gaziantep Havaalanı'ndan kalkan Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak, saat 01.30 sularında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Havalimanı'nda bayrak ve formalarıyla bekleyen 1000 kadar Sarı-Lacivertli taraftar, teknik heyet ve futbolcuları büyük bir coşkuyla karşıladı.

FUTBOLCULAR DUYGULANDI
Meşaleler yakan ve "Şampiyon Fenerbahçe" tezahüratları atan taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Fenerbahçe'ye gönül verenlerin gece yarısı havalimanına akın etmesi ve verdiklerini müthiş destek, teknik heyet ve futbolcuları oldukça duygulandırdı. Taraftarlar takım otobüsü havalimanından tesislere hareket edene kadar tezahürat ve desteklerini sürdürdü. Tesislere kadar konvoylarla eşlik edenler de oldu.

YENİLER ŞAŞIRDI
Bienvenu ve Ziegler tarftarın ilgi ve coşkusu karşısında oldukça şaşırdı.