Kadıköy'e yıldırım düştü

Başkana destek için Aziz Yıldırım maskeleri ile Saracoğlu'na koşan taraftarlar öfkesine hakim olamadı... Küfür edip basına saldıran tribünler sahaya dalınca Shakhtar maçı 65'te iptal oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2011 Güncelleme 22 Temmuz 2011, 09:33
Kadıköy’e yıldırım düştü

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe için Shakhtar Donetsk hazırlık maçı büyük önem taşıyordu. Çünkü başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler şike soruşturması kapsamında cezaevindeydi. Taraftarlar da bu zor günde onlara destek vermek için Şükrü Saracoğlu Stadı'na akın etti.

50 BİN AZİZ YILDIRIM MASKESİ
Karşılaşmadan önce taraftara Aziz Yıldırım maskesi dağıtıldı. Stata Aziz Yıldırım resimleri asıldı. Ayrıca hoparlörden verilen eski tezahüratlarda Aziz Yıldırım'ın Roberto Carlos'un imzası sırasında 'Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe' şeklindeki eşlik edişi verildi.

10. DAKİKADA BASIN ÇIKARILDI
Shakhtar maçının başlama düdüğüyle birlikte taraftarlar medyaya ateş püskürdü. Ellerine geçenleri basın tribününe atan taraftarlar, basın mensuplarının dışarı çıkarılması için sloganlar attı. 10. dakikada taraftarın istediği oldu ve F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç'un da ricasıyla basın tribünü boşaltıldı.
Daha sonra basın tribününe Aziz Yıldırım posteri asıldı.

MAÇ 65'TE BİTTİ
Fenerbahçe-Shakhtar hazırlık maçının ikinci yarısında, Sarı-Lacivertli taraftarların öfkesi dinmiyordu. 63. dakikada sahaya bir taraftar girdi. Ardından 65'te 4-5 taraftar derken, kısa bir süre sonra komple tribün sahaya daldı. Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, mücadele 0-0 devam ederken soyunma odasına gitti ve iptal kararı verdi.

FENER SAVAŞTI!
F.Bahçe, Shakhtar karşısına Volkan, Gökhan, Bilica, Bekir, Caner, Cristian, Selçuk, Dia, Emre, Stoch ve Semih 11'iyle çıktı. 65. dakikada iptal olan maçta Fenerbahçe rakibine oranla daha dirençli ve istekli olan taraftı. Kanarya, 65 dakikada Selçuk ve Emre ile önemli pozisyonlardan yararlanamadı.