2. Boğa zorladı

Kartal, '45 dakika'lık maçların ilkinde Atletico Madrid'i Ernst ile devirdi... Finalde ise ev sahibi Granada'ya penaltılarla kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2011 Güncelleme 22 Temmuz 2011, 04:04
2. Boğa zorladı

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İspanya'da 3'lü turnuvaya katılan Beşiktaş, finalde ev sahibi Granada'ya penaltılarla yenilerek ikinci oldu. Siyah-Beyazlılar, turnuvadaki ilk maçında La Liga'nın güçlü takımlarından Atletico Madrid ile karşılaştı.

SIDNEI, ERNST'E ASİST YAPTI
45 dakika oynanan mücadelenin 27. dakikasında Portekizli yıldız Simao'nun ortasında yeni transfer Sidnei, Ernst'i gördü. Alman futbolcunun kale sahası önündeki vuruşuyla Kartal 1-0 öne geçti ve 45 dakikalık maç da bu sonuçla tamamlandı. İKİ

TAKIM DA ATLETICO'YU YENDİ
La Liga'ya 36 yıl sonra çıkan ev sahibi Granada da Atletico Madrid'i 1-0 mağlup edince, Beşiktaş ile Granada finalde karşılaştı. İki takım da normal sürede girdikleri pozisyonlarını değerlendiremeyince maç penaltılara gitti.

HOLOSKO VE VELİ KAÇIRDI
3'er penaltı üzerinden yapılan seri atışlarda Almeida ve Fernandes gol yaparken, Veli ve Holosko ise kaçırdı. Penaltıları 3-2 kazanan Granada kupayı alırken Kartal ise turnuvada 2. oldu.