Sahne farklı eşkiyalar aynı
"Şiddet yasası çıksın, olay çıkarmaya kimse cesaret edemez" diyenler dün çok fena yanıldı! Beşiktaş taraftarı şehre, Siyah-Beyazlı futbolcular da stada giremedi. Bursaspor Başkanı Yazıcı bile, "Bu kadarını beklemiyordum" dedi
MAÇ OYNANMALIYMIŞ
Şiddet olaylarını değerlendiren Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcıoğlu, "Çekinceler belliydi ama bu kadarını kimse beklemiyordu. Bu toplumsal bir olay. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok" dedi. Tüm yaşananlara rağmen Yazıcıoğlu iptal kararının yanlış olduğu ve maçın tekrarlanması gerektiğini savundu.

BU MİLAT OLMALI!
Beşiktaş 2. Başkanı Meten Keçeli, "Türk sporuna geçliş olsun. Bunu da gördük. Bu Türk sporunda milat olsun. Yaşananlardan ders almalıyız" derken, Asbaşkan Serdar Adalı, "Üzücü bir durum. Türkiye'ye yakışmayan manzaralar. Hepimiz çok büyük üzüntü duyduk" ifadesini kullandı.
HASTANELER DOLDU TAŞTI
Olaylarda 10'larca kişi yaralanarak Bursa Devlet Hastanesi ve Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil servisler yaralılarla dolup taştı.
