Timsah nefes aldı

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta maçında zirve mücadelesi veren Bursaspor, Bucaspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi.

Giriş Tarihi 25 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 25 Şubat 2011, 21:59
Timsah nefes aldı

İÇİNDEKİLER

Buca Arena'da oynanan maçta gülen taraf rakibini 2-0 mağlup eden Bursaspor oldu. Yeşil-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri ise 46. dakikada Batalla ve 76. dakikada Miller attı.

İKİ HAFTA SONRA KAZANDI
Süper Lig'in son şampiyonu unvanını taşıyan ve bu sezon da zirvenin iddialı ekiplerinden biri olan Bursaspor, 2 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta sahasında Gaziantepspor'a 4-1 yenilen yeşil-beyazlılar, 21. hafta maçında da Eskişehirspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.

MILLER'IN 3. GOLÜ
Bursaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Miller, Bucaspor'a attığı golle Süper Lig'deki gol sayısını 3'e yükseltti. İskoç oyuncu daha önce de Sivasspor ve Galatasaray maçlarında 1'er gol atmıştı.

BUCASPOR'DAN GOL YEMEDİ

Bursaspor, kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor'la yaptığı iki maçta da gol yemedi. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı 1-0 kazanan yeşil-beyazlı ekip, ikinci maçtan da 2-0 galip ayrılarak Bucaspor filelerine 3 gol bırakırken, kalesinde hiç gol görmedi.

EGE TEMSİLCİSİ YİNE PUANSIZ AYRILDI
Süper Lig'deki tüm galibiyetlerini kendi sahasında alan Bucaspor, Bursaspor'a yenilerek kümede kalma yolunda büyük bir yara aldı. Geçtiğimiz hafta da Galatasaray deplasmanından 1-0'lık skorla yenik ayrılan Bucaspor, iki haftada 6 puan kaybı yaptı.

TAKİP SÜRÜYOR
Bu sonucun ardından Bursaspor 23. hafta sonunda puanını 48'e yükseltti ve zirve takibini sürdürdü. 1'er maçı eksik Trabzonspor ve Fenerbahçe ise ligin zirvesinde yer alıyor.