Seriyi bozmayın

Kayserispor Teknik Direktörü Şota, oyuncularını ligde bugün yapacakları Gençlerbirliği maçı öncesi uyararak, "Son dönemdeki futbolunuzu sergilemenizi bekliyorum... 4 maçlık seriyi bozmayın" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2010 Güncelleme 05 Kasım 2010, 12:37
Seriyi bozmayın

İÇİNDEKİLER

Kayserispor Teknik Direktörü Şota, ligde bugün yapacakları Kayserispor maçı öncesi oyuncularını uyararak, "Sizden son dönemde oynadığınız futbolu tekrarlamanızı istiyorum. Rakibin durumu sizi ilgilendirmesin. Çıkın, kazanın ve 4 maçlık seriyi bozmayın" diye konuştu.

BERABERLİK BİLE İSTEMİYORUM
Takıma bundan sonra yapacakları her maçın önemli olduğunu vurgulayan Şota, "Devrenin bitmesine 7 maç var. Bu da 21 puan demektir. Bu maçları kayıpsız atlatmanızı istiyorum" dedi. Takımın yaptığı son antrenmanda, kazanmak için gol bulmanın önemi üzerinde duran Gürcü teknik adam, Zalayeta ve Mehmet Eren ile özel olarak ilgilendi. Şota, he iki isimden de kaleyi buldukları an yoklamalarını istedi.

TARAFTARA DA SESLENDİ
İdman sonrası basının sorularını yanıtlayan Şota, taraftarlara da seslenerek, "Gençlerbirliği ile yapacağımız karşılaşmada taraftarın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Stadı doldursunlar" dedi.