Futbol bayramı

Türkiye'nin gözünü diktiği mücadelede Semih'in golü ile Kanarya öne geçti. Ergic ile eşitliği yakalayan Bursa, Sercan'la inanılmaz fırsatları harcadı İki takımın ortaya koyduğu futbol ve mücadele herkesin alkışını aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2010 Güncelleme 30 Ekim 2010, 02:27
Futbol bayramı

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon şampiyonluk için son dakikaya hatta son saniyeye kadar mücadele eden iki takım, bir anlamda rövanşa çıktı dün gece... Sezona müthiş bir başlangıç yapan Bursaspor ilk planda puan farkını korumayı düşünürken, Fenerbahçe zirveye yaklaşmak için mutlaka kazanmayı hedefliyordu.

FIRSATÇI SEMİH
Maç beklendiği gibi başladı. Kazanmaya daha çok ihtiyacı olan Fener önde baskı yaparak Bursa'yı hemen sıkıştırmaya başladı. Fakat ilk tehlikeli atağı Bursa yakaladı. Sercan'ın karşı karşıya vuruşunu Volkan başarıyla önledi. 17'de F.Bahçe'nin golü geldi. Emre'nin soldan yaptığı ortada Alex'in vuruşunu altı pastan Semih tamamladı: 1-0.

ERGIC ARKA DİREKTE BİTTİ

Golün ardından iyi morallenen Sarı-Lacivertliler ikinci gol şansını buldu ama değerlendiremedi. Devreyi 1-0 geride tamamlayan Bursaspor ikinci yarıya çok iyi başladı. Kurduğu baskının ödülünü de 51. dakikada aldı. Sağdan kullanılan köşe vuruşunda Ömer'in sektirdiği topa arka direkte Ivan Ergic dokundu ve skoru 1-1'e getiren golü attı.

NELER KAÇTI!
Bu golden sonra mücadele basket maçına döndü. Bursa, Sercan'la inanılmaz iki pozisyonu harcarken, Fenerbahçe de önemli fırsatları değerlendiremedi. 1-1'lik skor, iki takımın zirve yolundaki rakiplerini sevindirdi.