Ronaldinho'yu alayım mı Aykut

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'la Ronaldinho'nun transferiyle ilgili görüştüğü ve Sambacı için düğmeye bastığı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2010 Güncelleme 29 Ekim 2010, 16:24
Ronaldinho’yu alayım mı Aykut

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın takımda görmeyi en çok istediği futbolculardan biri olan Ronaldinho'nun transferi harekete geçtiği öğrenildi... Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde teknik direktör Aykut Kocaman'la yaptığı görüşmede Brezilyalı yıldızı isteyip istemeyeceğini sorduğu ifade ediliyor.

ONU KİM İSTEMEZ Kİ!
Başkan Yıldırım'ın Kocaman'a, "Ronaldinho ile ilgili tüm araştırmaları yaptım. Eğer istersek onu alabiliriz. Sen onay verdiğin anda bu işi bitirmek için harekete geçiyoruz" dediği öğrenildi. Tecrübeli hocanın da "Ronaldinho'yu kim istemez" yanıtını verince düğmeye basıldığı gelen haberler arasında.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR
Daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelen Ronaldinho'nun sezon sonunda milan'la sözleşmesinin bitecek olması transferin önünü açıyor. Brezilyalı yıldızın yıllık 8 milyon Euro'yu bulan kazancının 6 milyon Euro'ya çekileceği, bu paranın bir kısmının da sponsorlar tarafından karşılaşacağı belirtiliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın Alex'le sezon sonunda görüşeceği ve teknik ekipte yer almasını isteyeceği de ifade ediliyor. Ronaldinho gelse de gelmese de Alex'e yeşil sahada veda edilecek.