Rehavet yasak

Kayserispor Teknik Direktörü Şota, Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi oyuncularını uyardı. Gürcü hoca, "Eğer rakibimizi küçümsersek bedelini çok ağır öderiz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2010 Güncelleme 28 Ekim 2010, 02:28
Rehavet yasak

İÇİNDEKİLER

Kayserispor Teknik Direktörü Şota, Kasımpaşa ile oynayacakları maç öncesi futbolcularını uyardı. Gürcü teknik adam, Beşiktaş galibiyetiyle takımın özgüveninin geri geldiğini söyleyerek, bundan sonraki her maçı final havası içinde oynayacaklarını ifade etti.

İŞİMİZ KOLAY DEĞİL
Şota,Kasımpaşa maçının en az Beşiktaş karşılaşması kadar zorlu geçeceğini öne sürerek, "İşimiz hiç kolay değil. Rakibimizin puan cetvelindeki yeri bizi rehavete sokmamalı. İçinde bulundukları durum nedeniyle bize can havliyle saldıracaklar. Onlara bu şansı tanımamamız gerekir" dedi.

KASIMPAŞA İYİ EKİP
Takımının şampiyonluk adayları arasında gösterilmesinden mutluluk duyduğunu dile getiren Şota, "Ancak şu anda şampiyonluktan bahsetmek için erken. Biz her maçı tek tek düşünüyoruz. Bu nedenle önce Kasımpaşa'yı yenmeliyiz. Karşımızda dirençli bir takım bulacağız. Çok dikkatli olmamız şart" dedi.