Niang yengeye emanet

Yönetim, sakat olmasına rağmen gece kulübüne giden Niang'ın "2. Güiza" olmaması için düğmeye bastı. Yıldız futbolcuya göz kulak olsun diye Fransa'daki eşi İstanbul'a çağrıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2010 Güncelleme 28 Ekim 2010, 12:42
Niang yengeye emanet

İÇİNDEKİLER

Attığı gollerle yıllardır forvet sıkıntısı çeken Fenerbahçe'ye ilaç olan Mamadou Niang için kırmızı alarm verildi... Senegalli yıldızın Galatasaray derbisinde geçirdiği sakatlık nedeniyle hastanede MR çektirdikten sonra sakat olan Issiar Dia ile birlikte gece kulübüne gitmesi yönetimi harekete geçirdi.

TELEFONDA GÖRÜŞME YAPTILAR
Büyük paralarla transfer edilen Daniel Güiza'nın gece hayatıyla başı sürekli derde giren Sarı-Lacivertli yönetim bu kez önlemini aldı ve Niang'ın eşini İstanbul'a çağırmaya karar verdi. TAKVİM'in ortaya çıkardığı büyük skandal sonrasında düğmeye basan yöneticiler, Fransa'da bulunan Senegalli yıldızın eşiyle telefonda görüştüler ve bir an önce Türkiye'ye gelmesini istediler. Hedef, Niang'ın eşiyle birlikte yaşamasını sağlayarak gece hayatının önüne geçmek.

İKİ G.SARAYLI KIRMIZI GÖRMELİYDİ
Öte yandan dünkü idman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Niang ağrılarının bulunduğunu ve Bursaspor maçında forma giymesinin zor olduğunu söyledi. Türkiye'de oynanan sert futboldan da yakınan yıldız oyuncu, "Fransa'da böyle bir sertlik yoktu. Buna alışmam gerekiyor. Fakat Galatasaray maçında en az iki oyuncunun kırmızı kart görmesi gerekiyordu" ifadesini kullandı. Niang, Bursaspor'un liderliği hakettiğini de belirterek, "Çok zor bir maç olacak. Liderle oynamanın ciddiyeti içinde olacağız" açıklamasını yaptı.

ARTIK ALEM YOK!
Pazar gecesi takım arkadaşı Dia, Trabzonsporlu Alanzinho ve Fenerbahçe Ülker'li basketbolcular Kinsey ve Greer'la birlikte Supper Club'ta eğlenen mamadou Niang artık gecelere akamayacak! Senegalli futbolcu, eşinin İstanbul'a gelmesinin ardından sadece futbola konsantre olmak zorunda kalacak.