Acil eylem planı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Kandilli'deki villasında yapılan zirvede önemli kararlar alındı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2010 Güncelleme 28 Ekim 2010, 02:02
Acil eylem planı

İÇİNDEKİLER

Başkan Yıldırım Demirören'in Kandilli'deki villasında teknik direktör Schuster, yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile gerçekleştirdiği zirvenin ayrıntıları açığa çıktı. Alman hoca ve yönetimin takımı masaya yatırdığı zirvede önemli kararlar alındı.

10 GÜN SONRA COŞARIZ
Takımdaki kötü gidişin herkes kadar farkında olduğunu belirten Schuster, "Sakatlıklar belimizi büktü.
10 güne kadar eskisinden de iyi olacağız" diye konuştu.

SUÇLU SAĞLIK HEYETİ

Yapılan zirvede sorun sakatlıklara bağlanırken fatura ise sağlık heyetine çıktı. Sağlık heyetinde revizyon yapılması gündeme geldi.

İŞTE ALINAN KARARLAR

Sakatlıkların nedeninin sorgulandığı toplantıda fatura sağlık heyetine çıktı. Sağlık heyeti değiştirilecek. Bülent Bayraktar ve Ayhan Optur'un isimleri öne çıktı.
Başkan, Schuster'e Tayfur Havutçu'yu sordu. Tayfur'un tribünde daha faydalı olduğunu belirten Alman hoca Tayfur'un kulübede değil tribünde kalmasını istedi.
Kandilli zirvesinde takımın defansta yaşadığı sorunlar üzerinde de duruldu. Schuster, "Sivok'un dönüşü gecikebilir. Tecrübeli bir stoper ve uzun golcü lazım" dedi.
Futbol Komitesi üyelerinin, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne uğrama ve görünme süreleri artacak. Takıma moral ve motivasyon açısından destek verilecek.
Schuster toplantıda paniğe gerek olmadığını belirterek, "10 gün içinde eski halimize geliriz" derken yönetim de Alman teknik adama tam destek sözü verdi.