Huzurlarınızda Guti&Fatih

Schuster bugünkü maçta Guti'ye ilk 11'de yer verirken Fatih Tekke yedek soyunacak. Hatalı goller yiyen Hakan'ın yerine de Rüştü forma giyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2010 Güncelleme 25 Ekim 2010, 02:06
Huzurlarınızda Guti&Fatih

İÇİNDEKİLER

Kartal'da değişim rüzgarları... Ligde önce Trabzonspor ardından da Manisaspor'a yenilen Avrupa Ligi'nde ise Porto'ya mağlup olup büyük bir düşüşe geçen Beşiktaş'ta Guti sevinci yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle takımından uzak kalan İspanyol yıldızın Kayserispor maçında takımındaki yerini alacak olması yüzleri güldürdü.

FATİH DURUMA GÖRE
Teknik Direktör Schuster Beşiktaş'a geldiğinden beri sakatlığı nedeniyle kadroya almadığı Fatih Tekke'yi bugün yedek soyunduracak. Tecrübeli golcünün maçın gidişatına göre oynaması planlanıyor.

HOLOSKO İLK 11'DE
Siyah-Beyazlı takımda son haftalarda yediği hatalı gollerle eleştirilen Hakan Arıkan ise Alman hoca tarafından kadroya alınmadı. Beşiktaş'ta zorlu maçta kaleyi Rüştü'nün koruması bekleniyor. Slovak futbolcu Holosko ise maç kadrosuna dahil edildi. Kayserispor önünde İbrahim Toraman'ın yerine de Ersan forma giyecek.

SCHUSTER'DEN UYARI

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster Kayserispor maçı öncesi futbolcularıyla bir görüşme yaparak hem moral verdi, hem de uyarılarda bulundu. Alman çalıştırıcı, "Bizim için son derece önemli bir maç. Kendinize güvenin ve çıkın bu maçı alın" dedi.