'Fenerbahçe 2-1 kazanır'

Alman Milli Takımı'nın ve Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Toni Schumacher, pazar günkü derbide Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yeneceği tahmininde bulundu.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 22 Ekim 2010, 16:42
’Fenerbahçe 2-1 kazanır’

İÇİNDEKİLER

Schumacher, derbide Şükrü Saracoğlu tribünlerinde olacağını ve Fenerbahçe'yi destekleyeceğini söyledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Aldiana Otel'de tatilini geçiren Toni Schumacher'ı, Başarı Koleji futbol takımı ziyaret etti. Okul yöneticileri ve öğretmenler ile 12 öğrencinin katıldığı ziyarette, efsane kaleci minik öğrencilerle mini futbol maçı da yaptı.

Maç öncesi öğrenciler, Toni Schumacher'e Türk bayrağı ile okul flaması ve şapkası hediye ettiler. Schumacher de minik futbolculara imzalı fotoğrafını dağıttı. Minik futbolculara çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Toni, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

''DERBİDE FENERBAHÇE DAHA ŞANSLI''

Ziyarette basın mensuplarının Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile ilgili sorularını da yanıtlayan Schumacher, karşılaşmayı Fenerbahçe'nin 2-1 kazanacağı tahmininde bulundu.

''Pazar günkü Fenerbahçe Galatasaray maçında orada olacağım'' diyen Schumacher, ''Fenerbahçe'yi daha şanslı görüyorum. Çünkü biliyorsunuz Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard takımdan ayrıldı ve takımda büyük problemler var. Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Maç sonucu ne olur bilmiyorum ama tahminimce Fenerbahçe 2-1 kazanacaktır.''