Bu ne biçim açıklama!

Alman hoca, "Porto zaten grubun ve maçın favorisiydi. Bunu bir kez daha gösterdiler" diyerek yenilgiyi önceden kabullenmiş görüntü çizdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2010 Güncelleme 22 Ekim 2010, 02:19
Bu ne biçim açıklama!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster maçtan sonra ilginç açıklamalarda bulundu.. Porto'nun zaten grubun ve maçın favorisi olduğunu getirerek, "Porto bizden iyi oynadı. Bu maçın skoruyla, grup liderliğini ve iyi takım olduğunu bir bakıma konfirme etti. Maçın başında golü bulup rahatlamak için çok şansımız oldu. Ama bunları değerlendiremedik" diye konuştu.

OYUNCULARDAN MEMNUNMUŞ!
Ortaya konulan futboldan son derece memnun olduğunu belirten Schuster, "Önümüzdeki dönemde çok farklı şeyler deneyeceğiz. Benim çok sevindiğim şey, hiç bir zaman maçı bırakmıyorlar. Hep istekli oynuyorlar. Oyuncularımız hiçbir zaman boyun eğmiyorlar. İlerideki dönemde daha iyi olmak için çalışacağız" diye konuştu.

MAÇA İYİ BAŞLAMIŞTIK
Grupta hala avantajlarının sürdüğünü belirten Alman hoca, "Porto'ya kazanmaya gideceğiz ve elimizden geleni yapacağız. Ondan sonra da iki maçımız var. Avrupa'da şu anda işler bizim için iyi. Kalan maçlarımızda da kazanmak ve üst tura yükselmek için çalışacağız" dedi. Schuster, takımın eksik olduğunun hatırlatılması üzerine de, ''Guti, Quaresma, Aurelio ve Ferrari olsaydı ne olurdu bilemiyorum. Belki biraz daha fazla pozisyona girebilirdik. Ama onların deplasmanda bizle olabileceğini düşünüyorum" diye konuştu.

TARAFTAR SÜPERDİ
Porto'nun genç teknik direktörü Andre Villas Boas ise galibiyeti hakettiklerini belirterek "Beşiktaş taraftarının çok özel olduğunu bir kez daha gördük. Taraftara hayran olmamak mümkün değil" dedi.