Nejat Biyediç: Avrupa Ligi zora girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2010 Güncelleme 21 Ekim 2010, 11:00

İÇİNDEKİLER

Bursaspor'u Manchester maçında nasıl buldunuz?
Manchester United her zamanki alışkın olduğumuz kadrosuyla sahada yer almadı. Genelde genç oyunculardan kurulu bir kadroyla sahaya çıktılar. Yakaladıkları pek fazla gol pozisyonu da yoktu ama, bir tanesini değerlendirmesini bildiler. Bursaspor ise oyun olarak beni tatmin etmedi. Hiç gol pozisyonuna giremediler. Tabii ki bunda tecrübesizlik önemli bir etken. Manchester gibi bir takımla Old Traffoord'ta oynamak kolay değil. 1-0 tabii ki kötü sonuç değil ama Bursaspor'dan daha iyisini beklerdim. Rakibine değil tecrübesizliğine yenildiler.

Bursaspor'un Avrupa Ligi şansını nasıl görüyorsunuz?
Bursaspor, Manchester
'ı burada, Valencia'yı da orada yenmek zorunda. Ancak, dün geceki oyuna bakarsanız bu zor görünüyor. Glasgow maçından sonra daha umutluydum. Ama, bu maçta beklenileni pek veremedi. Tabii, Manchester'la oynuyorsunuz ama yine de daha diri olmaları lazımdı.

Bu sonuç Bursa'nın lig performansına nasıl yansır?
Bursaspor
ligde iyi gidiyor. Namağlup tek takım. Bu maçlar lige olumsuz yansımayacaktır. Kimse zaten fazla bir şey beklemediği için moral bozukluğu olmayacaktır. Ama deplasmanda oynamak da kolay değil. Oyuncular Old Trafford'un atmosferinden etkilendiler.