Ya Terim Ya Souness

Sarı-kırmızılı yönetimin ilk hedefi görevi 'İmparator'a vermek 'Ulubatlı Souness'ı ise özellikle başkan Adnan Polat istiyor

Giriş Tarihi 19 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 19 Ekim 2010, 10:15
Ya Terim Ya Souness

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Ankaragücü mağlubiyetiyle taşlar yerinden oynarken, teknik direktör Frank Rijkaard ile yollarını ayırmaya hazırlanan yönetim kurulu, hoca sorununu çözmek için yoğun çaba harcıyor...

Dün yapılan uzun tartışmalarda önce Fatih Terim ismi üzerinde duruldu. Taraftarın da takımın başında görmeyi çok istediği ve Ankaragücü maçında "İmparator" tezahüratlarıyla göreve çağırdığı Terim, ikna edilmeye çalışılıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin B planı olarak da Souness formülü üzerinde durduğu bildirildi.

YARDIMCISI TUGAY OLACAK
İskoç teknik adama teklif götürülmesini özellikle başkan Adnan Polat istiyor. Polat'ın yakın çevresine, "Souness daha önce de Galatasaray'da görev yaptı ve camiayı yakından tanıyor.

Ayrıca Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ortasına dikmiş olduğu bayrağımızı da unutmayalım. Yine bir Fenerbahçe derbisi arifesindeyiz.

Souness'ı göreve getirir ve kazanırsak kötü gidişatı leyhimize çeviririz" dediği öğrenildi. 'Ulubatlı Souness' göreve gelirse yardımcılığını da Tugay Kerimoğlu yapacak. Souness, Tugay ile Blackburn'de de görev yapmıştı.