Fatma Nine'nin suçu ne?

Cimbom, Ali Sami Yen'de darmadağın oldu... Metin, Özgür, Sestak ve Turgut'un gollerine Baros yanıt verebildi. Artvin'den belki de son kez takımını izlemek için gelen en yaşlı G.Saraylı Fatma Nine tribünde adeta azap çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2010 Güncelleme 18 Ekim 2010, 02:32
Fatma Nine’nin suçu ne?

İÇİNDEKİLER

Hafta içinde Arda Turan'ın yaptığı açıklamalar medyada Ankaragücü maçını ikinci plana atmıştı... Galatasaraylı futbolcular da sanki medyaya ayak uydururcasına başladı maça. Hakem Tolga Özkalfa'nın hatasına Sarı-Kırmızılı defans da katılınca 3. dakikada Metin Depe'nin golü geldi: 0-1. Rijkaard'ın orta alana Sabri hamlesi sağ kanadı hareket getirirken, sol kanat çalışmayınca Galatasaray yine hücumda topal kaldı. Sarı-Kırmızılılar, Mustafa ve Sabri'yle önemli fırsatlar yakalasa da futbol yine beklentilerin çok altında kalınca beklenen gol gelmedi.

BAROS TEK BAŞINA DİRENDİ!

1-0 biten ilk yarının ardından ikinci devreye de Ankaragücü iyi başladı. Defansın büyük hatasında Özgür Çek skoru 2-0 yaptı. 57'de Baros'un şık golü Sarı-Kırmızılılar'ı umutlandırdı. Fakat bu umutlar çok kısa sürdü. Önce 60'da Sestak farkı yeniden ikiye çıkardı. 1 dakika sonra da ceza sahası dışında topa elle dokunan kaleci Ufuk kırmızı kart görünce Cimbom 10 kişi kaldı.

PROTESTO SESLERİ YÜKSELDİ
Tam Ali Sami Yen'den protesto sesleri yükselmeye başlamışken yine Baros sahneye çıkıp farkı yeniden 1'e indirdi: 2-3... Galatasaray ardından beraberlik için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Fakat beklenen gol bir türlü gelmeyince Ali Sami Yen'de ikinci, bu sezon da dördüncü yenilgiyi yaşadı Sarı-Kırmızılılar... Maçtan sonra taraftarların protestoları arasında sahayı terkeden Galatasaray, Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisi öncesinde moral olarak da yıkıldı.