Ayakta dur kaptan

Galatasaray tribünleri Sinem Kobal'la ilgili medyaya yansıyan ifadelere tepki gösteren Arda Turan'a pankart ve tezahüratlarla sahip çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2010 Güncelleme 18 Ekim 2010, 00:00
Ayakta dur kaptan

İÇİNDEKİLER

Galatasaray taraftarı kaptan Arda Turan'a sahip çıktı. Geride kalan sezonda alınan başarısız sonuçlar sonrası Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini alan kaptan Arda Turan kendisiyle ilgili medyada yapılan bazı eleştirilerin ardından bu kez taraftarın desteğini aldı.

İLGİNÇ PANKARTLAR VARDI
Yaşadığı sakatlık sonrası kendisi ve kız arkadaşıyla ilgili medyaya yansıyan bazı ifadeler nedeniyle tepkisini dile getiren Sarı-Kırmızılı futbolcu bu kez taraftarların desteğini aldı. Galatasaray tribünleri kaptan Arda Turan için pankartlar açarken yaptıkları tezhüratlarla Sarı-Kırmızılı futbolcuya sahip çıktı. Tribünlerde açılan pankartlar arasında en etkileyici ve dikkat çekeni "Hayasızlığa yoktur derman. Yıkılma ayakta dur kaptan" pankartı oldu.

ARDA TARAFTARI SELAMLADI
Bu pankartın dışında, "Hep oyunlar,senaryolar, sustuysak bir yere kadar. Aklınızdan çıkarmayın, Türkiye'dir Galatasaray" pankartları yer aldı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar ayrıca, "Büyük kaptan Arda Turan" şeklinde tezahürat yaptı. Sakatlığı nedeniyle ameliyat olan ve takımdan uzak kalma zorunda olan Galatasaray kaptanı Ankaragücü maçını tribünden izlerken taraftarları sahaya girerek selamladı.
Taraftarlar Arda hakkında konuşan Erman Toroğlu'nu da protesto etti. Arda geçen sezon D.Bakır maçında alınan kötü sonuçlar nedeniyle taraftarların tepkisini alan isimlerin başında gelmiş maç sonrasında ise istenmediği takdirde ayrılabileceğini açıklamıştı.