Milliler'de ondan mutlusu yok!

Hiddink 8 milyon Euro alıp Milli Takım'ı 30 yıl geriye götürüyor. Del Bosque ve Löw, Hiddink'in maaşının 4'te 1'ine çalışırken, İngiltere'ye kök söktüren Karadağ'ın hocası Kranjcar sadece 275 bin dolar kazanıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2010 Güncelleme 14 Ekim 2010, 19:29
Milliler’de ondan mutlusu yok!

İÇİNDEKİLER

Avrupa 3.'sü Milli Takımımız'ın Azerbaycan önünde aldığı yenilginin yankıları sürüyor... Tüm Türkiye büyük bir hüsran yaşarken, hezimetin sorumlusu olan teknik direktör Guus Hiddink, hayatının en mutlu günlerini geçiriyor! Çünkü Hollandalı hoca aynı zamanda dünyanın en fazla kazanan ve en az çalışan teknik direktörü durumunda.

DİĞERLERİ KUŞ GİBİ KALIYOR
Yılda 8 milyon Euro'yu cebe indirip Milli Takımımız'ı 30 yıl geriye götüren Hiddink'in maaşının yanında meslektaşlarının maaşı neredeyse 'kuş gibi' kalıyor. İspanya'yı tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonu yapan Del Bosque, yılda 2.2 milyon Euro, Almanya futboluna çağ atlatan Löw ise 2.3 milyon Euro kazanıyor. Karadağ gibi zayıf bir takıma 4 maçta 10 puan kazandıran, deplasmanda İngiltere'ye kök söktüren Kranjcar ise 275 bin dolar kazanıyor. Bu para Hiddink'in aylık ücretinden bile çok çok az.