Kaçan balık Coutinho

Yönetimin 2 yıl önce Coutinho'nun bonservisinin yüzde 30'unu aldığı ortaya çıktı. Fakat 7 milyon Euro ödenmeyince genç yıldızı Inter kaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2010 Güncelleme 11 Ekim 2010, 11:18
Kaçan balık Coutinho

İÇİNDEKİLER

Son, yıllarda transferlerinin büyük bir kısmını Brezilya'dan gerçekleştiren Fenerbahçe'nin çok önemli bir yıldızı avucunun içinden kaçırdığı ortaya çıktı.

FENER'İN ÇOK GİZLİ HAREKATI
İki yıldır çok gizli bir şekilde Brezilyalı genç yetenekleri mercek altına alan Sarı-Lacivertli yönetimin, yıldızı parlayan futbolcuların bonservislerinden pay almaya başladığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin keşfettiği yıldızlardan birisinin de Coutinho olduğu ortaya çıktı. Genç yıldızın bonservisinden yüzde 30 pay alan yönetimin sezon başında Vasco de Gama'nın kapısını kalan hisse için çaldığı ifade edildi.

BİR ANDA FİYATI FIRLADI
Fakat istenen 7 milyon Euro'yu fazla bulan yönetim bu transferi rafa kaldırdı. Ardından Inter, lobisini kullanıp genç oyuncuyu 4 milyon Euro'ya aldı. Yıldızı sürekli parlayan Coutinho önceki gün Brezilya Milli Takımı'nda oynayıp değerini 10 milyon Euro'ya çıkardı. F.Bahçe de böyle bir yıldızı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı.

100'LER KULÜBÜ

İŞTE FUTBOLCULARIN ÇOCUKKEN TUTUKLARI TAKIMLAR


İLGİNÇ STAT LAKAPLARI

HANGİ HAKEM HANGİ TAKIMI TUTUYOR