Kupayı istiyorum Başkan

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2010 Güncelleme 01 Ekim 2010, 12:32
Kupayı istiyorum Başkan

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Rapid Wien'i 2-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma yolunda dev bir adım atarken Başkan Yıldırım Demirören tribünde hop oturup hop kalktı, gözyaşlarına hakim olamadı. Başlangıçta son derece sakin bir görüntü çizen Yıldırım Demirören ilk yarı soğukkanlığı bir şekilde maçı izledi. Ancak 2. yarıda Veli'nin attığı gol sonrası Beşiktaş'ın 1-0 yenik duruma düşmesiyle soğuk terler döken Siyah-Beyazlı kulübün başkanının suratı bir anda asıldı.

SEVİNÇ GÖZYAŞLARI DÖKTÜ
Ancak Holosko ile gelen gol sonrası rahatlayan Başkan Yıldırım Demirören mutluluğunu alkışlarla belli etti. Demirören, Bobo'nun attığı gol sonrası oturduğu yerden zıplayarak çok daha büyük bir sevinç yaşadı. Ancak son 10 dakika heyecandan maçı içerden izleyen Demirören, maçın bitiş düdüğüyle sevinç gözyaşları döktü. Galibiyet sonrası soyunma odasına inen Demirören'in bir anda cep telefonu çaldı. Arayan kişinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olduğunu gören Demirören'in heyecanı bir anda daha da arttı.

ABDULLAH GÜL'E SÖZ VERDİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül
telefonda, "Başkan hepinizi gönülden tebrik ediyorum. Bizi sevince boğdunuz ve önemli bir galibiyet elde ettiniz. Sizden bu kupayı kazanmanızı istiyorum" dedi. Abdullah Gül'ün bu isteği karşısında Demirören, "Sayın Cumhurbaşkanım bu isteğinizi yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Size söz veriyorum" cevabını verdi.


EN KOMİK FUTBOLCU İSİMLERİ

EN EĞLENCELİ SPOR ANILARI

100'LER KULUBÜ

FUTBOLCULAR İŞTE BÖYLE AĞLIYOR