Umutsuz vaka

F.Bahçe ilk maçtaki gibi rövanşta da tanınmaz haldeydi. Bir de ikinci yarı on kişi kalınca İsviçre ekibine gün doğdu

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 05 Ağustos 2010, 09:16
Umutsuz vaka

İÇİNDEKİLER

Daum'un yerine gelen Aykut Kocaman, iki Young Boys maçında da Alman hocayı mumla arattı. Aykut Kocaman ve öğrencileri, dün sıfır futbolla 25 milyon Fenerbahçeli'ye gözyaşı döktürdü. Evet, 23 milyon euro'luk Young Boys, 130 milyon euro'luk Fenerbahçe'yi iki maçta da futbol dersi vererek eledi. Aykut Kocaman, yanlış kadro seçimi ve amatörce değişikliklerle Fenerbahçe'nin kötü sonunu hazırladı

* * *

Aykut hoca; Fenerbahçe'nin yüzde 50 gücü durumundaki Alex'i 2. yarıya başlarken kenara aldı, takımın tek etkili ismi Dia'yı çıkarıp Semih'i sahaya sürdü. 53'te Stoch 2. sarıdan kırmızı kart gördü. Young Boys 40'ta Bienvenu'nun golü ile turu geçti. Fenerbahçe artık Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi Play-Off Grubu'ndan devam edecek. Kanarya'nın rakibi yarın Nyon'da çekilecek kura ile belli olacak.

* * *

F.Bahçe'nin "ligde ve Avrupa'da başarı" sloganı çok erken son buldu. Sarı-lacivertli ekip Devler Ligi 3. ön eleme turunda İsviçre'nin Young Boys takımı karşısında milyonları hüsrana uğrattı. Maça çok hızlı başlaması beklenen Fenerbahçe tam tersine silik, kendine güvensiz, etkisiz bir görüntü verirken, konuk ekip ise özellikle sağlı sollu ataklarla gol arayan taraftı. İsviçre'deki ilk maçta adeta "orta sahasız" oynayan F.Bahçe dün gece de aynı görüntüdeydi.

HİÇBİR IŞIK YOKTU
Rakip elini kolunu sallayarak ceza alanımıza kadar gelirken, Bekir-Bilica- İlhan-Santos'tan oluşan defans dörtlüsüne ecel terleri döktürdü. Yeni transfer Dia uyum sorunu yaşarken, ileride Gökhan Ünal da gol yollarında hayalet gibiydi. Bu tablo bir süre sonra tribüne de yansıdı. Taraflarlar takımda hiçbir ışık göremedikleri için futbolcuları ateşleyici tezahüratları bile yapmadılar.