Galatasaray kesin yolluyor

Arjantinli kaleciye, “Kulüp bul” dendi ve Hollanda kampı kadrosuna alınmadı. Maç başı parayı da kabul etmeyen Kewell defteri de kapandı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Galatasaray kesin yolluyor
Büyük umutlarla geldiği G.Saray'da düş kırıklığı yaratan ve yeni sezon için kadroda düşünülmeyen Leo Franco'nun hayalleri suya düştü. Sezon bittikten sonra kendisinden kulüp bulması istenen Franco, sarı kırmızılı takımdan aldığı ücreti hiç bir takımdan alamayınca sezon açılışı için İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçmişti. Ancak önceki gün yapılan idmandan sonra yöneticiler Hollanda'da yapılacak kamp kadrosunda adının olmadığını Franco'ya iletti. Kulüp menajeri Cenk Ergün'le konuştuktan sonra Adnan Sezgin ile de görüşen Arjantinli bu karar karşısında tesislerden apar topar ayrıldı. Franco'nun ülkesine gittiği öğrenildi.

Ada'da kulüp arıyor

Galatasaray yönetimi, Avustralyalı Kewell'ın menajerine de dün bir kez daha haber gönderdi ve maç başı ücret teklif etti. Ancak bu öneriyi Kewell'a ileten menajeri, sarı kırmızılılara olumsuz cevap verince yıldız futbolcunun defteri de açılmamak üzere kapandı. Kewell'ın, İngiltere'de kendisine kulüp aradığı ortaya çıktı.
Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler