Rijkaard depremi!

G.Saray'ın hocası, Haldun Üstünel'e, "Burada başarılı olamadım ve çok mutsuzum. Son 7 maça çıkıyorum. Planlarınızı ona göre yapın" dedi... Ünlü çalıştırıcının peşinde Chelsea ve Milan var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2010 Güncelleme 31 Mart 2010, 11:28
Rijkaard depremi!

İÇİNDEKİLER

BARÇA'DA BÖYLE BASKI YOK
G.Saray'a bomba düştü... Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Frank Rijkaard, Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'le görüşerek sezon sonunda takımdan ayrılacağını söyledi. Hollandalı hoca, "Galatasaray'a çok büyük umutlarla geldim. Üzerimize çok geliyorlar. Barcelona'da bile böyle bir baskı yaşamadım" şeklinde konuştu.

ANLAYIŞINIZA SIĞINIYORUM
Rijkaard alınan sonuçlardan sonra mutsuz olduğunu ifade ederek, "Yönetimin bana gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum. En kötü zamanlarda arkamda oldunuz. Ancak artık bazı şeylere tahammül etmem imkansız hale geldi. Bu nedenle sezon sonu kesin olarak ayrılmaya karar verdim. Sezon sonu planlarınızı daha erken yapmanız için bunu şimdiden söylüyorum. Bana anlayış gösterin" dedi.

POLAT DEVREYE GİRECEK
Hollandalı hocanın bu açıklamaları karşısında Haldun Üstünel, "Bizi çok şaşırttınız. Ancak sizi asla bırakmayı düşünmüyoruz. Bizi eninde sonunda büyük başarılara taşıyacaksınız. Acele etmeyin" cevabını verdi. Başkan Polat'ın Milan ve Chelsea'nin çok istediği Rijkaard'ı kararından vazgeçirmek için çok çaba sarfettiği ve ünlü teknik adamı ikna etmek için önümüzdeki hafta kendisiyle görüşeceği öne sürüldü.

YILLLIK KAZANCI 4,5 MİLYON EURO
Galatasaray'ın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'ın yıllık geliri 4.5 milyon euro... Genç teknik adam buna rağmen başarısız olduğunu kabul edip sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmak istiyor.


KULÜBEDE ÇÜRÜYEN MİLYON EUROLAR

SPORCULARIN BATIL İNANÇLARI

KOMİK FUTBOL GAFLARI

PAS ATIYORLAR DİYE TAKIMDAN AYRILDI

SON 10 YILIN EN İYİSİ