Fener'e 'Yıldırım' düşecek

Lige havlu atmanın eşiğine gelen Fenerbahçe'de Yıldırım, Daum ve Aykut Kocaman ile kötü gidişi masaya yatıracak. Transfer taksitleri askıya alınacak. Futbolculara ağır para cezası kapıda

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2010 Güncelleme 15 Mart 2010, 13:59
Fener’e ’Yıldırım’ düşecek

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 12. yarısında bir türlü dikiş tutturamayan Fenerbahçe'de alınan Gençlerbirliği beraberliği bardağı taşıran son damla oldu. Bugün Sarı-Lacivertli yönetimin olağanüstü toplanacağı bildirildi. Bu toplantının hemen ardından Başkan Aziz Yıldırım, teknik patron Daum ve Sportif direktör Aykut Kocaman ile bir araya gelerek kötü gidişi masaya yatıracak. Bu toplantının ardından sert tedbirlerin alınması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DEN İKİ KİŞİ GÖNDERİLİYOR 3 KİŞİ İLE TEMASLAR BAŞLADI

FENERBAHÇE İLE İLGİLİ MÜTHİŞ İDDİA

DAUM'DAN LİSTE İSTENECEK!

Sarı-lacivertli kulüpte futbolcuların transger taksitleri dondurulacak. Ağır para cezası da gündemde. Ancak Yıldırım'ın en çok takımın 2. yarıdaki akıl almaz gidişatının gerçek nedenlerini öğrenmek istediği ve gerekirse bazı futbolcularla yolların kesin olarak ayrılmasını bile göze aldığı ifade ediliyor. Yönetimin Samandıra'da üs kuracağı ve Daum'dan çalışmak istemediği futbolcuların listesini isteyeceği de gelen haberler arasında.

CRİSTİAN 3 HAFTA YOK

G.Birliği maçının 2. yarısında sakatlanan Cristian Baroni'nin dün Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekildi. Sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Brezilyalı futbolcunun en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Bu durumda Cristian'ın 2 hafta sonraki G.Saray derbisinde oynamaması da kesinleşti.

ROBERTO CARLOS'TAN HARİKA BİR GOL-TIKLA

SAMANDIRA'DA GERGİN ANLAR

G.Antep maçı hazırlıklarına dün sabah başlayan F.Bahçe'de Selçuk ile Semih tartıştı. Selçuk'un Semih'e "Sert oynuyorsun. Biraz yavaş" diye çıkıştığı bildirildi.

DAUM KAZIM'I ARAR OLDU!
Sezon başında "Forvette sıkıntı yaşayacak mısınız" sorusuna "Bu takımda herkes golcü" cevabını veren Daum, forvetlerin susmasıyla zor durumda kaldı. Daum Kazım'ı bile arar oldu.

SEEDORF'TAN AYAKTA ALKIŞLANACAK BİR GOL-TIKLA İZLE


BÜTÜN ÖVGÜLER EMRE'YE
Fenerli taraftarlar G.Birliği beraberliğinin ardından sanal alemde takıma tepki gösterirken Emre'ye övgüler yağdırdı, Emre, Gökhan Gönül ve Lugano dışında bütün futbolculara tepki vardı.

GÜİZA BEDELİNİ ÖDEYECEK

Gençlerbirliği maçı öncesinde Daum ile yedek kaldığı tartışan Dani Güiza'ya ağır para cezası geleceği bildirildi.


AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

EFSANELERİN UNUTAMADIKLARI DERBİLER

SÖZLEŞMESİ BİTECEK FUTBOLCULAR

ELDE PATLAYAN TRANSFERLER