Güiza'ya saldırı!

'Yuh' sesleri arasında oyundan alınan İspanyol futbolcu, sahayı gözyaşlarıyla terketti.. Tepkisi dinmeyen taraftarlar, maç sonu Güiza'nın arabasını tekmeleyip küfür yağdırdı... Öfke Samandıra'da da devam etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2010 Güncelleme 23 Şubat 2010, 09:59
Güiza’ya saldırı!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, dün akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tarihi bir yenilgi alırken, maç sırasında ve devamında Daniel Güiza dramı yaşandı. Geldiği günden beri kaçırdığı gol pozisyonlarıyla eleştirilerin odak noktası haline gelen İspanyol yıldız, dünkü Bursa maçında da net fırsatları harcayınca taraftarın öfkesine maruz kaldı. Taraftarlar Dani'ye "Yuh" diye seslenirken, Semih'i sahaya davet ederek de protestoda bulundular.

FENERBAHÇE-BURSASPOR MAÇINDAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ

Nişanlısı çok korktu
Tepkilerin ardından Daum, Güiza- Semih değişikliğine gitti. Taraftarın yuhalaması eşliğinde kenara gelen İspanyol yıldız, kulübeye girerken gözyaşlarını tutamadı. Ancak tepki stat dışında da sürdü. Öfkeli taraftarlar, Güiza'nın stadın otoparkında bulunan arabasını tekmeleyip küfürler yağdırdı. İspanyol yıldızın arabasındaki nişanlısı korku dolu anlar yaşadı. Taraftarın tepkisi gece yarısı Samandıra'da da devam etti.

Şaka gibi! M.City Güıza'yı izledi!
Fener taraftarının büyük tepki gösterdiği Güiza'yı İngilizler'in ünlü kulübü Manchester City beğendi... M.City İzleme Komitesi Üyesi Andy Sober, dün Saracoğlu tribününde İspanyol yıldızı izledi. Daha önce Antalya maçını da takip eden Sober'in, dün ıslıklarla sahayı terkeden Güiza'yı beğendiği öğrenildi.

Gelen her top gol oluyor...
F.Bahçe'nin file bekçisi Volkan, maç sonrasında çok büyük üzüntü yaşadı. Tecrübeli file bekçisi, "Yakaladığımız poziyonları atmamız lazım. Ama bunun tersine kalemize gelen her top gol oluyor. 2-0'dan maç vermek bana bana koyuyor. Telafi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Taraftar fenalaştı
Dün 2-0'dan 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de taraftarlar büyük üzüntü yaşadı. Maçtan sonra mağlubiyeti kaldıramayarak fenalaşan bir taraftara sağlık ekipleri müdahale etti. Taraftar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Santos Bursa'yı sevdi!
Bursa,F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Andre Dos Santos'tan çok çekti... Ziraat Kupası çeyrek final maçında 21. dakikada Bursa ağlarını sarsan Andre Santos, dün de 22. dakikada attığı golle Bursa'yı boş geçmedi.

Fatura defansa çıktı
Dünkü maçta Fenerbahçe'nin çalışkan isimlerinden Emne Belözoğlu, mağlubiyetin faturasını defansa kesti. Belözoğlu, "Takımın zaafı defansımız. Hemen hemen bütün maçlarda 2 gol yiyiyoruz" dedi



AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE'DE TOP KOŞTURAN EN İYİ KALECİLER


FUTBOLCULAR BU LÜKS OTOMOBİLLERİ KULLANIYOR

TÜRKİYE'YE GELİP SONRA YILDIZ OLAN FUTBOLCULAR