Gürcan Bilgiç: Alex 11 yaşında çocuklar gibi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2010 Güncelleme 15 Şubat 2010, 01:49

İÇİNDEKİLER

* Fenerbahçe, Bursa maçından farklı bir oyun sergiledi. Katılıyor musunuz?
Bu sezonun en iyi deplasman maçını oynadılar. Maçın neredeyse tamamını rakip sahada geçirip, bir çok pozisyon buldular, tehlike yarattılar. Sonuç bunların üstünü örtmemeli. ama Fenerbahçe'nin kilit oyuncularında önemli bir fizik düşüş var. Alex ve Cristian bunların başında geliyor.

* Deniz Barış'ı Lugano'nun yerinde nasıl buldunuz. Doğru bir tercih miydi?
Deniz Barış seçenekler içinde en doğrusuydu. Tandem oynamayı biliyor, Önder'e göre biraz daha çabuk ve ayaklarını daha iyi kullanıyor. Buna rağmen takım yine iki gol yedi. Bursa'da üç, Manisa'da iki... Hep hatayı defansta aramamak lazım, Fenerbahçe orta saha S.O.S veriyor

* Alex'i diğer maçlara nazaran nasıl buldunuz?
Alex ilk yarı yüzde yüz markajdaydı. İkinci yarı biraz rahatladı. Ama daha çok risk almasını bekliyorduk. Hep saklandı. İstediği pozisyonları da buldu. Buna rağmen şutları 11 yaşındaki çocuk gibiydi. Zayıf ve etkisiz. Bu durumun takımdaki bir çok oyuncu da olması da ilginç. Son dakikalarda golü bulan takımda fizik güç eksiğinden pek bahsedilmez ama Fenerbahçe'de bu ciddi şekilde hissediliyor. Çünkü bir değil, bir kaç oyuncu benzer düşüşteler.