Daum çılgına döndü

Güiza'nın sakatlığının bütün planlarını altüst ettiğini söyleyen Fener'in hocası, "Biz sadece ligde yarışmıyoruz. Sürenin daraldığını biliyorum ama takviye şart" ifadesini kullandı. Daum'un Pedersen'i işaret ettiği iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2010 Güncelleme 30 Ocak 2010, 11:32
Daum çılgına döndü

İÇİNDEKİLER

Topuğundaki ödemi bir türlü inmeyen Güiza'nın ameliyat olmak istemesi Daum'u zor durumda bıraktı. Sportif Direktör Aykut Kocaman ile bir araya gelen Alman teknik adam, "Güiza'nın sakatlığı geçmiyor. Bütün planlarım alt üstü oldu. Zaten Kazım ve Carlos gibi düzenli oynayan futbolcular da gitti. Bizim giçin sadece lig yok. Takıma takviye yapmamız şart" dedi.

Pedersen işimize çok yarar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un Premier Lig'de forma giyen Norveçli sol kanat oyuncusu Morten Pedersen'in ismini verdiği de gelen haberler arasında. Alman teknik adam, "Genç yaşına rağmen son derece tecrübeli ve yetenekli bir futbolcu. Sol kanatta oynamasına rağmen hücuma verdiği katkı mükemmel. Kendisi de Fener'e gelmeye sıcak bakıyor. Mümkünse bu futbolcuyu kadromuza katalım" ifadesini kullandı.

GALATASARAY'IN SON TRANSFERİ ÇOK İDDİALI


BEŞİKTAŞ'TA KILIÇLAR ÇEKİLDİ


TRABZONSPOR'DA MUTLU SON! TIKLA-ÖĞREN

Nihayet güzel haber: Özer Sivas'a yetişti

Fenerbahçe'de Özer Hurmacı sevinci yaşanıyor. Önceki gün yapılan antrenmanda sakatlığı nedeniyle yer almayan yıldız futbolcu dünkü idmanın tamamına katıldı ve taktik maçta da as kadroda yer aldı. Özer'de bu sevindirici gelişme yaşanırken Güiza Dam'un konuşmasını dinledikten sonra sahada 2 tur attı . İspanyol futbolcu daha sonra çalışmasına salonda devam etti. Güiza'nın Sivas'ta forma giymesi çok zor. Hafif sakatlıkları bulunan Cristian ile Emre Belözoğlu da çalışmalarına salonda devam ettiler.

11'in 10'u tamam!


Sivas maçında forma giyecek 10 ismin kesinleştiği, ancak Daum'un Bekir ile deniz arasında tereddüt yaşadığı bildirildi. İşte Daum'un Sivas kadrosu: Volkan-Gökhan, Bilica, Bekir (Deniz, Vederson-Selçuk, Özer- Mehmet, Alex, Uğur Boral- Semih.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

FUTBOLCULAR VE OTOMOBİLLERİ

FUTBOLCULARIN TAKMA ADLARI

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCULARI