Robinho bombası!

Sarı-Lacivertliler'in M.City'den ayrılma kararı alan Robinho'yu kiralamak için teklif yaptığı öğrenildi. İngilizler öneriye sıcak bakarken, Sambacı'nın yanıtı bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2010 Güncelleme 28 Ocak 2010, 12:20
Robinho bombası!

İÇİNDEKİLER

"GALATASARAY ALIR FENERBAHÇE BAKAR" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

DENTİNHO İÇİN SAAT 19:00'DA GÖRÜŞME

DAVİD SİLVA İÇİN 40 MİLYON STERLİNE RET

Ezeli rakibi Galatasaray bombaları bir bir patlatırken transferde şu ana kadar sessiz kalan Fenerbahçe'nin gizli planını ortaya çıkartıyoruz.. Ara transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala çalışmalarına hız veren Sarı-Lacivertli yönetimin Manchester City'nin dünyaca ünlü yıldızı Robinho'nun peşine düştüğü öğrenildi. Kanarya'nın İngiltere'den ayrılma kararı alan Brezilyalı futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istediği gelen haberler arasında.

ASLAN M.CİTY İLE YİNE MASAYA OTURDU

"LUGANO'YA TALİP VAR" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

TRABZON'A AMERİKALI 10 NUMARA

M.City, Santos'u istemiyor!
Fenerbahçe'nin Manchester City yönetimine resmi teklifini yaptığı, Robinho ve menajeriyle de masaya oturduğu belirlendi. Brezilyalı yıldızın ülkesine dönmesini istemeyen İngiliz kulübünün Fenerbahçe'nin teklifine çok sıcak baktığı ifade edildi. Geçtiğimiz günlerde Manchester City'de mutsuz olduğu için ilk kulübü Santos'a gitmek istediğini söyleyen Robinho'nun da Fenerbahçe'den gelen bu sürpriz teklif sonrasında düşünmek için süre istediği öğrenildi.

DENİZLİ'NİN YERİNE KİM GELİYOR?

...VE ASLAN'DAN 4. BOMBA

QUARESMA'DAN HABER VAR

'Evet' demesi sürpriz olmaz
İngiltere'den gelen haberlere göre, Santos'un Robinho'nun ücretini karşılaşması mümkün değil. Bu yüzden Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe'ye 'evet' demesi sürpriz olmayacak. Sambacı'nın milli takımdan arkadaşı olan Andre Santos ve Corinthians'a giden Roberto Carlos'un da transfer için devreye girdikleri belirtildi. Inter'de forma giyen Quaresma için de temaslarını sürdüren yönetim, aynı takımdan Mancini ile ilgilenmediğini ise resmi siteden duyurdu.

BAŞ AĞRITACAK FUTBOLUCULAR

ELDE PATLAYAN TRANSFERLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇELİ ÜNLÜLER İÇİN TIKLAYINIZ


GALATASARAYLI ÜNLÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞLI ÜNLÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

TRABZONSPORLU ÜNLÜLER İÇİN TIKLAYINIZ