2010 bombası Gago

Rijkaard'ın Adnan Polat ve Haldun Üstünel ile görüşerek R.Madrid'li Gago'nun alınmasını istediği öğrenildi. Yönetim hem Ocak ayı hem de sezon sezonunda transfer için girişimlerde bulunacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2009 Güncelleme 27 Kasım 2009, 11:08
2010 bombası Gago

İÇİNDEKİLER

Bu sezon Keita ve Elano transferleriyle çok ses getiren Galatasaray'ın yeni hedefini TAKVİM ortaya çıkartıyor... Sarı-Kırmızılı yönetimin Real Madrid ve Arjantin Milli Takımı'nın ön liberosu Fernando Gago'nun peşine düştüğü öğrenildi. Orta alandaki problemi çözmek isteyen teknik direktör Rijkaard'ın geçtiğimiz günlerde Başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'le görüşme yaparak Gago'nun transfer edilmesini istediği öğrenildi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN

2007'DE SON ANDA KAÇMIŞTI
Yönetimin hemen Gago için araştırmalara başladığı, hem Ocak ayında hem de sezon sonunda transfer için girişimlerde bulunacağı gelen haberler arasında... Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, 2007 yılında Gago'yu almak için büyük çaba harcadıklarını, oyuncuyla anlaşmalarına rağmen bunu başaramadıklarını açıklamıştı. Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Arjantinli futbolcunun bonservisinin 10 milyon Euro olduğu öğrenildi.

TAKIMIN BEYNİ YENİDEN ARDA
Yakalandığı domuz gribi hastalığını çok kısa sürede atlatan Galatasaray kaptanı Arda Turan bu akşam formasına kavuşuyor. Manisaspor maçında 18'e girmesine rağmen görev yapamayan genç yıldız Bursaspor önünde orta alanın ortasında oynayacak. Arda, Sarı-Kırmızılı takımının ataklarını yönlendiren isim olacak.

HAKAN BALTA SEVİNCİ
Manisaspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Hakan Balta'nın tamamen iyileşmesi teknik heyeti mutlu etti. Dünkü idmanın tamamında takımla birlikte çalışan milli futbolcu Bursaspor önünde takımdaki yerini alacak. Hakan, "Çok zor bir maç. Ama kazanmak zorundayız" diye konuştu.

A PLANINA DÖNÜŞ!
Kadıköy'deki derbi yenilgisinin ardından teknik direktör Rijkaard'ın B Planı olarak uygulamaya koyduğu 3 ön liberolu sistemin ömrü fazla uzun olmadı!.. Hollanladı hoca, Manisa maçındaki kötü futbol ve kayıp 2 puan nedeniyle eski sisteme geri dönecek.

AYHAN&ELANO KULÜBEYE

Sezon başındaki gibi takımını 4-2-1-3 düzeniyle sahaya sürecek olan Rijkaard, Elano ve Ayhan'ı kulübeye gönderip Arda ile Keita'yı 11'de oynatacak. Tecrübeli teknik adam, Mehmet Topal ve Mustafa Sarp'ı ise çift ön libero olarak görevlendirecek.

LİGDE KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL
Önceki gün yönetimden istifa eden Ahmet Dedehayır, Galatasaray Cafe Crown'ın ligde kalmasının mümkün olmadığını söyledi. Dedehayır, "Verilen cezalar çok ağır ve adaletsiz. Bizi küme düşürdüler. Bundan sonra ne yaparsak yapalım ligde kalamayız" dedi.

BU KEZ GOLÜMÜ ATACAĞIM
7 golle Galatasaray'ın en golcü ismi olmasına rağmen son iki haftayı boş geçen Nonda, Bursa sınavı öncesi çok iddialı. Zorlu maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Kongolu yıldız, "Tabii ki önemli olan takımın kazanması. Fakat kendimi çok iyi hissediyorum. Mutlaka Bursa'ya gol atacağım ve 3 puanı alacağız" iddiasında bulundu.

SAMBACI SABIR İSTEDİ
Sarı-Kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Elano, G.Saray TV'de yayınlanan 'Son Pas' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Elano, "Her geçen gün daha iyiye gittiğimi, ortama daha iyi uyum sağladığımı söyleyebilirim. Ama biraz daha zamana ihtiyacım var" dedi. Brezilyalı yıldız, "Milli takımdaki performansımı G.Saray'da sürdüreceğimden kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN

EN SEKSİ SPORCULAR

TEKNİK ADAMLAR NE KADAR KAZANIYOR?

SPORUN EN SEKSİ ANLARI

TÜRKİYE'YE GELEN EN İYİ YABANCILAR

EN İYİ 10 NUMARALAR

BİR ZAMANLARIN YILDIZLARIYDILAR!


TAKIMLARIN SEMBOL VE SİMGELERİ!