Polat kupa istedi

G.Saray Başkanı, Florya'ya gidip takımın idmanını izledi... Futbolculardan "Şampiyonluk" sözü aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2009 Güncelleme 31 Ekim 2009, 11:04

İÇİNDEKİLER

Yarınki Sivasspor maçı hazırlıklarını Florya'da sürdüren G.Saray'da başkan Adnan Polat tesislere gelerek takımla görüştü. Önce teknik direktör Rijkaard'la bir araya gelen Polat, daha sonra da tesislerdeki soyunma odasında oyuncularla konuştu. G.Saray Başkanı'nın, futbolculara "F.Bahçe yenilgisinin üzüntüsünü unutturmanın tek yolu var o da lig şampiyonluğu... Sizden o kupayı istiyorum" dediği öğrenildi. Oyuncuların da hep birlikte söz verdiği bildirildi.,

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

Rijkaard'dan forma bekliyor
Buca maçındaki performansıyla alkış alan kaleci Aykut Erçetin gözünü Rijkaard'a dikti. Tecrübeli eldiven, Sivasspor maçında da forma giymek istediğini söyledi.

Servet'i iki dev istiyor
Galatasaray defansının sigortası Servet'e Avrupa'dan teklifler gelmeye devam ediyor. Sezon başında Marsilya'nın kapısından dönen tecrübeli yıldıza bu kez de İngiliz futbolunun iki önemli kulübü talip oldu. Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre, Tottenham ve Arsenal, Servet için girişimlere başladı. İki kulüp de devre arası Galatasaray'ın kapısını çalacak.

Mecburen ilk 11'de olacak
Sezon başındaki yüksek formunun uzağında olan Aydın Yılmaz, buna rağmen Sivasspor maçında 11'de forma giyecek. Genç yıldız, Elano ve Keita'nın cezası nedeniyle forma giyecek. Rijkaard'ın genç yıldızı sağ kanatta, Arda'yı ise sol kanatta oynatacağı öğrenildi.

Emre Aşık müjdesi
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Emre Aşık'ın önümüzdeki hafta takımdaki yerini alacağı öğrenildi. Tecrübeli yıldız, "Ağrılarım geçti. Hafta başında takımla çalışmalara başlarım" dedi.