Terim bombası

Başkan Polat Milan ve Valencia'dan teklifler alan Hollandalı hocaya devre arasında izin verecek, ardından da prensipte anlaştığı Terim'le 3 yıllık sözleşme imzalayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2009 Güncelleme 30 Ekim 2009, 10:02

İÇİNDEKİLER

Cimbom'da büyük operasyonun ayak sesleri şimdiden duyulmaya başladı... Sarı-Kırmızılı yönetim bir süredir Milan, Valencia gibi üst düzey kulüplerden teklif alan Rijkaard'ı devre arasında göndererek yerine A Milli Takım'dan istifa eden Terim'i getirmeyi planlıyor. Hollandalı hoca yabancı bir kulüple anlaştığı an kendisine izin verilecek ve sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilecek.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

Yuvaya dönün çağrısı
Adnan Polat'ın geçtiğimiz günlerde Terim'le özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. G.Saray başkanının Terim'e, "Yuvaya dönmenizi çok istiyoruz. Yıllardır hoca konusunda yüzümüz gülmedi. Uzun yıllar sizinle çalışmak istiyoruz. Zaten yerli oyuncular da sizinle olmak istiyor. Takımdaki kaliteli yabancılarla büyük iş yaparsınız" dediği öğrenildi.

Önce yolları ayırın
Adnan Polat'ın bu sözleri karşısında Terim'in, "Takımın başında bir teknik adam varken benim cevap vermem doğru olmaz. Önce Rijkaard'la yolları ayırın sonra görüşürüz" cevabı verdiği belirlendi. G.Saray, Skibbe döneminde de Terim'e teklif yapmış ancak şartlar oluşmadığından bu transfer olmamıştı.