Derbi bitti kılıçlar çekildi

G.Saray: Sahamızı 5 maç kapatan federasyon şimdi ne yapacak!.. Bilica ne ceza alacak? Emre, Cristian niye PFDK'da yok? F.Bahçe: G.Saray 5 puan geriye düştü, yangın yapıyor. Elinizi vicdanınıza koyun. Sami Yen'deki olaylarla bu bir mi?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2009 Güncelleme 28 Ekim 2009, 10:09

İÇİNDEKİLER

KİMSEYLE KAVGAMIZ YOK
Kadıköy'deki olaylı derbinin ardından tansiyon giderek artıyor. G.Saray Başkanı Adnan Polat dün "Bizim kimseyle derdimiz yok. Ama federasyonun vereceği kararı bekliyoruz. Karar sonrası menfaatlerimiz doğrultusunda gerekli açıklamayı yapacağız" dedi. G.Saray'ın aldığı 5 maça dikkat çeken Polat, F.Bahçe'ye de benzer bir ceza verilmesini istiyor.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

DERBİ ÖNCESİ İSTENMEYEN KARELER... TIKLAYIN


SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

EMRE YUMRUK YAPTI!
G.Saray Başkanı'nın, Fener'e az bir ceza çıkması durumunda, yapacağını açıkladığı basın toplantısında federasyonu hedef alması kesin gibi... Sarı- Kırmızılı yönetim Arda'ya tokat atan Bilica'ya verilecek cezayı da beklerken, Cristian ve G.Saray tribünlerine yumruk yapan Emre'nin neden PFDK'da olmadığını da sorguluyor.

50 BİN SU ATILMIŞTI

F.Bahçe cephesinde ise Aziz Yıldırım tarafından konuşma yasağı getirildi. Fakat ismini vermek istemeyen bir yönetici G.Saray'a sert yanıt verdi: "5 puan geride diye yangın yapıyorlar. Elinizi vicdanınıza koyun. Ali Sami Yen'de yaşanan olaylarla bir mi? Sahaya 50 bin su atılmıştı" diye konuştu.

SADECE BILICA PFDK'DA!
Federasyon, temsilci ve gözlemci raporları sonrası derbideki olaylar nedeniyle F.Bahçe, G.Saray ve futbolculardan da sadece Bilica'yı PFDK'ya sevketti. Arda, Cristian ve maç sonrası G.Saray tribünleri yumruk gösteren Emre ise ceza almayacak.

'MOR'YAZ 1907'YE GÖNDER MOR MENEKŞE CEBİNE GELSİN
Derbide Galatasaray'ın mor formasından esinlenerek çalınan ve Fenerbahçeli taraftarların dilinden düşmeyen 'Mor Menekşe' şarkısı gündemdeki yerini koruyor. Fenercell'in kampanyasına göre taraftarlar Mor yazıp 1907'ye gönderdikleri taktirde Mor Menekşe şarkısını cep telefonlarına indirebilecek. Bu kampanyaya Galatasaraylılar'ın vereceği tepki merak ediliyor.

BU ÇOCUK NE ZAMAN GÜLECEK?

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki performansı büyük hayal kırıklığı yaratan Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların hedefinde... Genç yıldızın 4 yıl önce PAF Takım'da F.Bahçe'den yedikleri gol sonrasındaki üzüntü fotoğrafını mail yoluyla yayan taraftarlar, "Bu çocuk ne zaman gülecek?" sorusunu sordu.