Arda Turan için şok rapor

G.Saray'ın süperstarını seyreden İngiliz kulübünün gözlemcisi Rowley, Arsene Wenger'e, "Çok şahsi oynuyor. Agresif ve oyun disiplinine bağlı değil. Ayrıca kilo problemi var" raporunu verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2009 Güncelleme 28 Ekim 2009, 10:10

İÇİNDEKİLER

Arda'ya kötü haber... Bir süredir G.Saray'ın yıldızını takibe alan Arsenal yıldız oyuncudan vazgeçmek üzere. Arda'yı Fenerbahçe maçında izleyen İngiliz kulübünün şef gözlemcisi Stewe Rowley'in, takımın menajeri Arsene Wenger'e verdiği raporda Arda hakkında olumsuz görüşler bildirdiği öğrenildi. Bu gelişmeden sonra Arda'nın Arsenal'e gitme şansı azaldı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

POLAT'IN DA BİLGİSİ VAR

Rowley'in raporunda Arda için, "Agresif ve oyun disiplinine bağlılığı zayıf. Takım oyununa katkısı yok ve şahsi oynuyor. Ayrıca kilo sorunu da var" yorumunda bulundu. Ancak olumsuz rapora rağmen Arsenal'in Arda'yı izlemeye devam etmesi bekleniyor. Bu arada Başkan Adnan Polat'ın Rowley'in gelişinden haberdar olduğu belirlenirken bu durumdan Arda'nın da bilgisi olduğu öne sürüldü.

YEDEKLERE GÜN DOĞDU
Türkiye Kupası'nda bugün Bucaspor'la karşılaşacak olan Galatasaray sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Bu maçta Aykut, Alparslan, Linderoth, Serkan Çalık, Uğur, Caner, Barış ve Emre Güngör gibi oyunculara şans tanınması bekleniyor. Buca karşısında revizyona hazırlanan Teknik Direktör Rijkaard, "Değişiklikleri Bucaspor'u küçümsediğim için değil futbolcularımın son durumlarını daha yakından görmek için yapacağım" ifadesini kullandı.

KUPANIN BU SEZONKİ SPONSORU ZİRAAT BANKASI
Futbolda Türkiye Kupası'nın isim sponsorluk anlaşma töreni İstanbul'da yapıldı. Swissotel'de gerçekleştirilen törene Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ile Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar katıldı. Ziraat Bankası ve TRT'nin ödeyeceği miktar ile 2 sezon için kulüplere ödenecek toplam miktarın yüzde 30 artışla 34 milyon 200 bin dolar olduğu açıklandı.

HUZURUNUZDA ŞAMPİYONLAR
Japonya'da düzenlenen turnuvada 2. kez üst üste Kıtalararası şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı dün İstanbul'a geldi. Çiçeklerle karşılanan Sarı-Kırmızılı ekibe havaalanındaki yolcular büyük sevgi gösterisinde bulundu. Engelsiz Aslanları karşılayan yönetici Faruk Bil şampiyon sporcularla fotoğraf çektirirken başarılarının süreceğini öne sürdü.

TARAFTARIMIZ AFFEDECEK
Cimbom'un başarılı defans oyuncusu Servet, F.Bahçe yenilgisine çok üzüldüklerini söyledi. Taraftara kendilerini affettireceklerini belirten Sarı- Kırmızılı futbolcu, "Seri galibiyetler alarak puan kaybını gidereceğiz. Ortada panik yapacak bir durum yok. Yeter ki taraftar desteği sürsün" dedi.