Padişahım çok yaşa

Teknik heyetin Galatasaray maçının yıldızı seçtiği Sambacı antrenmanda birincilik kürsüsüne otururken, Koch da Alex'e padişah kavuğu giydirdi... 5 puanlık fark ve üst üste 10. Galatasaray galibiyeti, Kadıköy'de bayram havası estirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2009 Güncelleme 27 Ekim 2009, 10:08

İÇİNDEKİLER

Alex'e taht yapıldı!
Kadıköy'de üst üste 10. Galatasaray galibiyetinin mimarı olan Alex de Souza, Fenerbahçe'nin dünkü idmanında 'padişah' oldu... Sarı-Lacivertliler'de her hafta geleneksel olarak maçın adamı seçilen futbolculara yapılan kutlama, Sambacı için daha önce görülmemiş bir organizasyonla gerçekleştirildi. Alex'e idman malzemeleriyle tahtı andıran bir platform oluşturuldu.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

DERBİ ÖNCESİ İSTENMEYEN KARELER... TIKLAYIN


SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

Tumani de zurna çaldı
Birincilik kürsüsüne oturan Brezilyalı yıldıza antrenör Koch padişah kovuğu giydirdi. Daha sonra Alex'in bir yanına önce Güiza, sonra da R.Carlos oturdu. Koch bu futbolculara da birer kaval verdi. Üç futbolcu bir kase içindeki şekerleri önlerinden sırayla geçen futbolculara dağıttı. Güiza ve Carlos'la birlikte antrenör Ayhan Tumani'nin zurna çalmasıyla kahkaha tufanı oluşturdu.

PFDK, ceza yagdıracak
Derbinin sona ermesinin ardından PFDK'nın vereceği cezalar merakla beklenmeye başladı. Disiplin Kurulu'nun F.Bahçe'ye seyircisiz oynama cezası vermesi kesin gibi. Carlos'a yumruk atan Keita'ya da 3 maç ceza yolda. Ayrıca maç öncesi kavga eden Bilica ve Arda'nın da Disiplin Kurulu'na sevkedilmesi bekleniyor.