Adnan Polat duruma el koydu

Derbideki silik futbola sinirlenen G.Saray Başkanı Polat, Rijkaard'dan rapor istedi. Takımda disiplinsizliğin had safhada olduğunu söyleyen Polat, "Türk futbolculara fazla iyi niyet yaramaz" uyarısı yaptı.

Giriş Tarihi 27 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 27 Ekim 2009, 10:54

İÇİNDEKİLER

* Rijkaard'dan rapor isteyen G.Saray başkanı, disiplinsiz futbolcuyu kim olursa olsun artık affetmeyeceğini söyledi
* Gece dolaştığı öğrenilen oyuncu ağır ceza alacak. Adnan Sezgin yeniden devreye girecek. Futbolcular uyarılacak
* Frank Rijkaard'dan oyunculara tolerans göstermemesi istenecek. Ayrıca ocak ayında forvet ve defansa takviye yapılacak.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

DERBİ ÖNCESİ İSTENMEYEN KARELER... TIKLAYIN


SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

Fotomaç'tan Savaş Çorlu'nun haberine göre, Galatasaray'da derbide Fenerbahçe'den alınan 3-1'lik yenilgi pembe bulutları ortadan kaldırdı. Başkan Adnan Polat, teknik direktör Rijkaard'dan kapsamlı bir rapor isterken, takımdaki disiplinsizlik konusunda da sert tedbirler alacağı öğrenildi. Kadıköy'de yenilgiden çok sergilenen silik futbola üzülen Polat'ın, "Sahada bizimkileri tanıyamadım. Yenilebiliriz ama bu kadar kötü bir futbol bize hiç yakışmadı. Artık tedbir almak şart oldu" dediği ifade edildi.

İyi niyet yaramaz

Polat'ın, futbol şubesi sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'dan Florya'da mesailerini artırmalarını istediği, geri plana çektiği Adnan Sezgin'i de yeniden devreye sokacağı kaydedildi. Adnan Sezgin'den özellikle Rijkaard'a destek olmasını isteyen başkanın, "Rijkaard, Türkiye'yi ve Türk futbolcusunu iyi tanımıyor. Bizimkilere fazla iyi niyet yaramaz. Rijkaard'a yardımcı olun, eksiklerini siz tamamlayın" talimatı verdiği gelen haberler arasında.

Ocakta takviye
Polat'ın özel hayatına dikkat etmeyen oyunculara artık tolerans göstermeyeceği belirtilirken, "Bundan böyle gece dolaşan birini duyayım, Florya'nın kapısından sokmam" mesajı verdiği de dile getirildi. G.Saray başkanının bu kapsamda kaptan Arda ile de görüşüp bire bir uyaracağı vurgulandı. Yönetimin, ara transferde bir stoper ile sakatlanan Baros'a alternatif iyi bir golcü alma kararı verdiği de ifade edildi.