Cehennem gibi

Saracoğlu Stadı'ndaki dev derbide 50 bin kişilik Fenerbahçe korosu Galatasaray'ı titretti... Tribünlerden Sarı-Kırmızılı futbolculara atılan pet şişeler gerginliği artırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2009 Güncelleme 26 Ekim 2009, 10:29

İÇİNDEKİLER

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

DERBİ ÖNCESİ İSTENMEYEN KARELER... TIKLAYIN


Fenerbahçe ile G.Saray arasında oynanan dev derbide her zamanki gibi bir festival havası yaşandı. Evsahibi takımın taraftarları derbi maçının heyecanını neredeyse bütün gün yaşadı. Özellikle İstanbul dışından maça gelen taraftarlar sabahın erken saatlerinden itibaren Kadıköy'de ve stat çevresinde dolaşmaya başladı. Taraftarlar daha stada girmeden takımları lehine tezahüratta bulunurken yaptıkları şovlarla yine ilgi odağı oldular.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

BOMBA İHBARLARI ASILSIZ ÇIKTI

Maraton alt tribün koltuklarına bırakılan sarı renkteki kartonlara İngilizce olarak, "No way out (Çıkış yok) yazısı yazıldı. 50 bin kişilik Fenerbahçe korosu Galatasaray'ı titretirken Sarı-Kırmızılı futbolculara atılan pet şişeler gerginliği tırmandırdı. Bu arada maçtan önce Saracoğlu Stadı'na bomba ihbarı yapıldı ama bu ihbar aramalar sonrası asılsız çıktı.

BİR MAHZUN MOR MENEKŞE AĞLIYORMU NE...
Fenerbahçeli tribünler maç içersinde hoparlörden çalan, "Bir mahzun mor menekşe ağlıyor mu ne" şarkısına eşlik etti. Nilüfer'in ünlü şarkısına maçtan sonra da tezahüratlar halinde eşlik eden Sarı-Lacivertli taraftarlar, Galatasaraylı futbolcuları ve taraftarları çıldırttı. 3-1'lik galibiyeti Fenerli taraftarlar maç sonrası çılgınca kutladı.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

DERBİ ÖNCESİ İSTENMEYEN KARELER... TIKLAYIN