Aslan ağır yaralı

Sarı-Kırmızılılar'da Fenerbahçe derbisinin bilançosu kabarık oldu. Liderle olan puan farkı 5'e çıktı. Ayağı kırılan Baros 2 ay yok. Kırmızı kart gören Keita en az 2 maç cezalı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2009 Güncelleme 26 Ekim 2009, 10:29

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe ile Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yaptığı karşılaşmanın bilançosu ağır oldu. Sarı-Kırmızılılar, ilk şoku Çek golcüleri Milan Baros'la yaşadı. Karşılaşmanın henüz ilk dakikası dolmadan sakatlanan Baros'un çekilen MR'ı sonucunda tarak kemiğinde kırık tespit edildi. Çek golcü 2 ay sahalardan uzak kalacak. Doğrudan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalan Abdul Kader Keita'nın ise en az 2 maç ceza alması bekleniyor.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

İKİNCİLİKTEN DE OLDULAR
Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe karşısında kaybedilen 3 puanla üçüncü sıraya geriledi. Haftaya 22 puanla ikinci sırada giren Galatasaray, Bursaspor'un önceki gün Belediye'yi 6 farkla yenmesi üzerine kendisiyle aynı puanda yer alan Yeşil-Beyazlılar'a averajla geçilerek üçüncü sıraya düştü. Galatasaray'ın Fenerbahçe ile arasındaki puar farkı da 5'e çıktı. Kadıköy'deki 10 yıllık galibiyet hasretine son veremeyen Sarı-Kırmızılı futbolcular moral açısından da çöktü.

KEITA SİNİRİNİN KURBANI OLDU
Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Kader Keita dün gece sinirinin kurbanı oldu. Önce, kendisine atılan pet şişeyi saha kenarına izinsiz çıkarak gözlemciye verdiği için sarı kart gören Keita, kendisine faul yapan Carlos'u da yumruklayınca oyundan atıldı.

İKİ YERDE KIRIK
Karşılaşmanın daha ilk dakikası dolmadan sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Baros'un ayağında 2 yerde kırık tespit edildi.