Samandıra'da eller havaya!

Steaua Bükreş galibiyetiyle morali yerine gelen Fenerbahçeli futbolcular yarınki derbinin hazırlıklarını neşeli ortamda sürdürdü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2009 Güncelleme 24 Ekim 2009, 14:01

İÇİNDEKİLER

Avrupa Ligi'nde liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de moraller yerinde... Süper Lig'de de zirvedeki yerini korumak istiyen Kanarya, pazar günkü Galatasaray maçının hazırlıklırı dün sabah yaptığı tek idmanla sürdürdü. Oldukça neşeli geçen idmanda, antrenör Ronald Koch, futbolcuları yine motive etmeyi başardı. Alman çalıştırıcı, UEFA Avrupa Ligi'ndeki puan cetvelini göstererek, "Biz şimdi ne durumdayız" sorusuna futbolcular hep bir ağızdan "Lideriz" cevabını verdi. Bu arada dün sabahki idmanda Colin Kazım ve Semih katılmadı.

DERBİ MAÇIN SONUCU NE OLUR? ANKET İÇİN TIKLAYINIZ...


KANARYA'DA CİFTE SEVİNC
Önceki günkü Steaua Bükreş maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Alex ve Güiza, dün sabahki idmanda takımla birlikte çalıştı. Galatasaray derbisinde forma giymeleri beklenen iki yıldız için teknik direktör Christoph Daum, dün yaptığı basın toplantısında "Güiza ve Alex'in durumu iyi. Bugünkü idmanda sorun çıkmadı. Maça kadar daha çok zamanları var" deyirek müjdeyi verdi.

DEIVID'E 30 YAŞ KUPASI
30 yaşına giren Deivid'e doğum günü kupası hediye edildi. Sembolik kupayı antrenör Roland Koch verdi. Sambacı arkadaşlarının tebriklerini kabul ederken epey zor anlar yaşadı.

VOLKAN FAKTÖRÜ
Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de, kaleci Volkan Demirel'in lig performansı Sarı-Lacivertlileri sevindiriyor. İlk 9 haftada 810 dakika forma giyen tecrübeli kaleci rakiplerine sadece 5 gol izni verdi. Volkan 5 maçta da kalesinde gol görmedi.